Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Openluchtvoorstellingen Castellum Hoge Woerd tijdens de Zomerse Zondagen

Openluchtvoorstellingen Castellum Hoge Woerd tijdens de Zomerse Zondagen

Vanaf je eigen picknickkleedje of tuinstoel genieten van uiteenlopende voorstellingen en concerten. Dat is het principe van de Zomerse Zondagen. Voor het derde jaar op rij is er een uitgebreid programma op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd. Op deze unieke plek in het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd, kunnen bezoekers elke week gratis genieten van muziek, dans en jeugdtheater.
De Zomerse Zondagen beginnen op zondag 3 juni en eindigen op zaterdag 15 september met het Uitfeest 2018: Castellum trakteert.

Genieten in de zon
Het programma op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd is zeer divers: van het 42-koppige straatsymfonieorkest Ricciotti Ensemble tot de pakkende liedjes van Clean Pete én avontuurlijke jeugdvoorstellingen, zoals Superoma 6+ en Over een kleine mol… 2+. Een overzicht van alle buitenvoorstellingen is te bekijken op www.podiumhogewoerd.nl. Tijdens de Zomerse Zondagen kunnen bezoekers plaatsnemen in het gras of een tuinstoel of picknick kleedje meenemen. De aanvangstijd is bijna altijd 15 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Programmalink