Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

za 31 aug | One after 909 Rooftop Pathé concert

za 31 aug | One after 909 Rooftop Pathé concert

Op 30 januari 1969 speelden The Beatles hun allerlaatste concert op het dak van het hoofdkantoor van Apple Inc., Savile Row 3 te London. De band speelde een set van 42 minuten, voordat de politie vroeg om het volume te temperen. Dit was de laatste keer dat The Beatles live te zien waren.

‘One After 909’ speelt dit rooftopconcert op het dak van Pathé Utrecht Leidsche Rijn op 31 augustus. One After 909 heeft een gevarieerd maar pakkend programma in elkaar gezet voor dit bijzondere evenement: niet alleen een groot gedeelte van de originele Rooftopconcert songs uit 1969, maar een avondvullend programma! En op het roortopscherm zul je ondertussen beelden van de Beatles zien.

In het eerste gedeelte zal de band songs ten gehore brengen die het originele viertal wereldwijd heeft vertolkt. Na de pauze zal de band versterkt worden door het orketst ‘The Blue Meanies’, zodat songs van de albums Sgt. Pepper en Magical Mystery Tour, die The Beatles zelf nooit live ten gehore hebben gebracht, aan bod komen.

Koop hier je tickets!