Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

De leukste webblogs & tweeps & facebook van Leidsche Rijn

De leukste webblogs & tweeps & facebook van Leidsche Rijn

Kennelijk is het leven in Leidsche Rijn een goede bron van inspriatie om over te schrijven. Er gebeurt hier nogal wat, of juist niet. Vandaar dat Liefst jullie graag wil wijzen op deze zeer diverse bloggers over onze wijk.
De meeste zijn trouwens ook op twitter actief.

En weet je er nog meer. Laat het ons dan weten.
Mail: Hallo@liefstLeidscheRijn.nl

Veel lees plezier!

De bloggers

Vinexvrouwtje,
is een nuchtere down to earth moeder van 4 vinexkids en getrouwd met vinexmannetje. Schrijft heerlijk relativerend over de gebreken en vrolijkheid  van het dagelijk leven in Vinex Leidsche Rijn. Wekelijks ook te lezen als column in AD/UN. http://vinexvrouwtje.blogspot.nl/?view=flipcard

Uit de buitenwijk,
ontboezemingen over een beginnende romance tussen Leidsche Rijn en twee bewoonsters. Over het zoet en het zuur, het kaf en het koren, de ups en de downs, de ins en de outs, en het lief en het leed in deze buitenwijk. Ongecensureerd en recht uit het hart. http://www.uitdebuitenwijk.blogspot.nl/

Ursula van Duin,
is een ‘Hippe Vinexmoeder’, (Utrecht, Vleuterweide), ergens tussen de 35 en 40. Valt regelmatig door de mand, wanneer ze haar hypoallergene labradoodle uitlaat, geniet van haar kitscherige kroonluchter, Oil of Olaz koopt bij het Kruidvat of rondrijdt in haar oude Ford die tot de nok toe is gevuld met o.a. winterbanden en huisraad (in verband met het wonen ‘in between two houses’). Schrijft columns over nieuwbouw en ander leed o.a. in haar wekelijkse column in de Telegraaf Utrecht . www.ursulavanduin.blogspot.nl

Martin Los,
Pastoor in Leidsche Rijn, schrijft naast zijn wekelijkse preken ook op persoonlijke titel over andere zaken op zijn blog. http://martinlos.nl/mijnblog/?page_id=2
En blogt afentoe over Leidsche Rijn. Mooi om te lezen zijn:
Ik ben een Leidsche Rijner -1 :  http://martinlos.nl/mijnblog/?p=263
Ik ben een Leidsche Rijner – vervolg http://martinlos.nl/mijnblog/?p=267

Leidsche Rijn Daily,
bundelt dagelijks de Tweets, over alles wat ons allen bezig houdt in en om Leidsche Rijn. Geschreven door Roy Meijer.
http://paper.li/RoyMeijer/1352886796#

Wouter de Heus,
Noemt zich zelf Vinexnestor en  memoreert regelmatig ook aan gebeurtenissen, plekken en plannen voor Leidsche Rijn in zijn Utrechtse columns voor de AD/UN.
Maar op zijn blog staan ook een paar niet gepubliceerden artikelen. Zoek bij hem op het trefwoord Leidsche Rijn of  een ander specifiek woord. Ook heeft hij een link naar een enorm groot fotoarchief over Leidsche Rijn.
http://www.wouterdeheus.nl/

Leuke mensen op Twitter

@Wijkbureau_LR en @WSC_VdM, de gemeentelijke afdelingen voor bewoners. Tweeten de wijkberichten en dergelijke.

@politieLR en @politieVdM, zodat je weet waar ons wijkblauw mee bezig is of jouw hulp nodig heeft.

@centrumdeMeern, @winkelsTerwijde, @marktTerwijde en vele winkeliers uit Vleuterweide, over je dagelijkse wel en wee bij het boodschappen doen.

@LiefstLR, natuurlijk volg je ons, om te weten wat Leidsche Rijn zo leuk maakt. Kijk eens wie wij volgen om vele culturele, natuur en creatieve twitteraars in de wijk te ontdekken.

@WRLeidscheRijn en @WRVdM, De wijkraad Leidsche Rijn en wijkraad Vleuten de Meern, om te volgen wat er in je wijk gebeurt.

@Leidscherijner, @Merenezen, @Vleutenaren, drie accounts die wekelijks aan bewoners worden doorgegeven om hun kijk, verleden of met humor over hun buurt te twitteren.

DE INHOUD VAN DIT ARTIKEL IS MOGELIJK VEROUDERD.