Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

5 t/m 7 jul | Vorkje-Prik Foodfestival

5 t/m 7 jul | Vorkje-Prik Foodfestival

Vorkje-Prik Foodfestival komt weer op het Berlijnplein.
Alle lekkerbekken komen in het weekend van 5, 6 en 87 juli 2019 samen tijdens de derde editie van “Vorkje Prik“. Een weekend waarin de smaakpapillen worden geprikkeld door de beste foodtrucks. En aan de bar kan de dorst gelest worden met lekkere biertjes, frisdranken, sappen en natuurlijk heerlijke wijnen. Naast al dit lekkers wordt het op Vorkje-Prik ook genieten van live muziek, ook de kids zullen zich kostelijk vermaken met verschillende activiteiten!

Vorkje-Prik wordt gehouden op het Berlijnplein bovenop het dak van de A2 met daarop een prachtig stukje Utrechtse historie in de vorm van de negentiende-eeuwse gietijzeren stationsoverkapping van Perron 9 van het oude treinstation van Utrecht. Onder en rondom deze overkapping zal Vorkje-Prik neerdalen. Naast deze unieke locatie biedt Vorkje-Prik voor de bezoeker naast een gevarieerd en gebalanceerd aanbod van food & drinks ook een entertainmentprogramma voor jong en oud. Ze doen ook dit jaar weer hun best om hiervoor de leukste deelnemers te selecteren.

Drie dagen lang heel veel en diverse foodtrucks op het Berlijnplein. Het terrein is gratis toegankelijk en je betaald alleen je hapjes en drankjes. De muziek en vertier krijg je er gratis bij.

Vrijdagmiddag wordt er in ieder geval gestart met een gezellige VriMiBo op het plein. Bij je er en jouw vrienden bij?

Naast zeer gevarieerde en bijzondere foodtrucks  en stands met voor ieder wat wils, wordt deze lijn ook doorgevoerd in de muzikale programmering. Een breed scala aan artiesten in diverse genres, van oude disco tot hippe jazz, van stevige rock tot rauwe blues van warme soul tot hippe deephouse. Maar bovenal kun je op Vorkje Prik Foodfestival 2019 Foodfestival gewoon genieten van lekkere en toffe muziek Hieronder vind je alvast de line up tot nu toe, maar er komt dus nog meer bij.

Wil je een indruk krijgen, kijk dan eens op deze video.
Verder info: www.vorkjeprik.nl