Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

The Wall of Cars, zaterdag 24 maart

The Wall of Cars, zaterdag 24 maart

Al een aantal jaar is ‘The Wall of Cars’ in The Wall een daverend succes en is het een echt begrip geworden. Alle reden om het geslaagde event opnieuw te organiseren rond de start van het Formule 1 seizoen, zodat alle auto sportliefhebbers hun hart op kunnen halen in The Wall.
Op zaterdag 24 maart 2018 van 10 tot 17 uur  kunnen liefhebbers van mooie auto’s en van actie en gezelligheid hun hart ophalen in en om The Wall.

Op zondag 25 maart start het Formule 1 seizoen en op de zaterdag ervoor staat alles bij The Wall in het teken van snelle auto’s, Formule 1 en The Wall Moves.

Er zijn allerlei mooie, snelle en bijzondere auto’s te bewonderen, waaronder de wereldprimeur van de Nederlandse vliegauto.
Op de promenade staan op deze dag 10 absolute blikvangers, waar mensen mee op de foto kunnen. De auto’s zijn een absolute must see!
Tussen de bovenstaande auto’s staan diverse racesimulators. De grootste blikvanger is de Formule 1 simulator. Met een ruime cockpit kan iedereen
plaatsnemen in deze realistische F1 Simulator. Daarnaast staan er nog 3 formule 1 cockpit simulators, 1 GT simulator en de huur van de Red BullPlayseat.

Maar ook de auto van de toekomst – Pal V beleeft hier zijn wereld primeur.
De Pal-V is de eerste officiële vliegende auto. Begin maart werd de auto gepresenteerd op de autobeurs in Geneve. Op 24 maart zal de auto voor het eerst te zien zijn in Nederland tijdens The Wall of Cars. Tevens zal er minimaal 1 keer een presentatie gegeven worden op het bijbehorende podium
(inclusief ledscherm). In totaal worden er op een nader te bepalen manier 3 testritten/vluchten weggegeven.

De kids vermaakten zich ondertussen opperbest op de Cars- en raceauto-springkussens en op de stoere skelter-racebaan. Zo is er voor hen:
• Een Racebaan van 3 x 2
• Springkussen Cars via V Company
• Racebaan Swingcart via V Company
• Divers Formule 1 decoratiemateriaal
• Schmink dames die Cars figuren tekenen.

Tevens is het mogelijk om via Instagram en/of Facebook The Wall iemand te taggen die een ritje verdiend in een Ferrari. Circa 20 mensen kunnen een onvergetelijk ritje in deze stoere sportcar kunnen winnen. Ben jij dat?

Tijd:
Locatie: buiten voor de winkels
Alle leeftijden
Meer informatie: www.thewall.nl/nieuws/ of de Facebookpagina van the Wall