Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

23 aug t/m 9 sept TERUG – het NUT

23 aug t/m 9 sept TERUG – het NUT

Twaalf zwoele zomeravonden theater & diner, tussen de bloeiende kersenbomen 

In een oude kersenboomgaard, middenin de Vinex, speelt theatermaker Greg Nottrot deze zomer alweer de zevende locatievoorstelling van het Nieuw Utrechts Toneel: TERUG zijn persoonlijke versie van Tsjechovs klassieker De Kersentuin. Een zomerse voorstelling over nostalgie, de Griekse crisis, vluchtelingen, xenofobie, ingemaakte kersen en de (financiële) waarde van een dierbare herinnering. Beleef een heerlijk zwoele zomeravond op een uniek stukje historisch Leidsche Rijn!

Greg situeert zijn vertelling in zijn opa’s vervallen zomerhuis op een Grieks eiland. De plek waar hij iedere zomer zeven weken lang de tijd traag voorbij zag trekken. De plek waar zijn jeugd verpakt in doeken opgeslagen ligt. Een plek die hij wellicht verkopen moet.

Inclusief Grieks diner
Dit jaar komt de voorstelling met een Grieks diner voor nóg meer vakantiegevoel. Na afloop van de voorstelling neem je plaats aan een lang tafel voor een sfeervol mediterraans 3 gangen diner. Doe je te goed aan verse olijven, ijskoude Ouzo, frisse salades en sappige garnalen, terwijl op de achtergrond Griekse muziek speelt en de zon tevreden achter de kersenbomen zakt…

PERS OVER TERUG
Cultureel Persbureau schreef eerder over Terug, naar De Kersentuin: “Een fascinerend avondje filosofie over Grieks vakantiehuis *****”.
Cleeft prees de intieme vertelling: “Op een plek zonder herinneringen, creëert Greg Nottrot een stukje nostalgie.”

Van 23 augustus t/m 9 september in de Kersenboomgaard
Aanvang: 18.00 uur. Inclusief Grieks diner.

Tickets
€40 voor de voorstelling inclusief diner. Stel je plaatsen veilig op www.nutinleidscherijn.nl