Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Sport mee met Lint-Wurmpie

Sport mee met Lint-Wurmpie

Samen Sporten

Samen sporten en bewegen, dat is leuk en gezond! Met dat motto trekt Lint-Wurmpie de komende jaren langs scholen en sportclubs in wijk 9 en 10 van Utrecht. Er is genoeg te doen in de wijken Leidsche rijn, Vleuten en de Meern rondom het Lint. En is ook voor kinderen die niet op een sport zitten!

Als mascotte van SPORT2kids weet Lint-Wurmpie alles wat er op het gebied van gezondheid, bewegen en evenementen in de buurt te doen is. Lint-Wurmpie organiseert ook zelf activiteiten. Op de website laten kinderen (ambassadeurs) de filmpjes zien. SPORT2kids is een beweeg/sport-project om meer kinderen bewust en laagdrempelig te laten bewegen en bindt tevens de strijd aan tegen overgewicht bij kinderen. SPORT2kids is een initiatief van Stichting GO4media ism wijkservicecentrum Vleuten – de Meern en wijkbureau Leidsche Rijn.

Beweeg mee!
In 2012 heeft Lint-wurmpie al diverse sportieve activiteiten georganiseerd: o.a. de elfstedenschaatstocht in het Maximapark, de Lint-WurmpieRUN als onderdeel van de Utrecht Marathon, het Lint-Wurmpie EK-dag, de Olympische sportdag in juni,
En er staan nog veel meer leuke sport activiteiten op stapel. Hou de activiteitenkalender goed in de gaten, geef je op en beweeg mee!

Lintwurpie je sportieve vriend

Lintwurpie je sportieve vriend in Leidsche Rijn