Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Geen Showman’s Fair in 2019 in Leidsche Rijn

Geen Showman’s Fair in 2019 in Leidsche Rijn

Helaas, komt de Showman’s Fair in 2019 niet naar Leidsche Rijn / Utrecht. De Showman’s Fair is een wereldvreemde kermis met diverse podia en een klein vast theatergezelschap. Een rondreizend, onbemand festival in samenwerking met een mix van acteurs, dansers, performers, muzikanten, DJ’s, circusartiesten, schrijvers, schilders, kermiskunstenaars en koks en stond de afgelopen jaren 4 dagen lang met hun tenten op het Berlijnplein / Leidsche Rijn.

Er waren vergevorderde plannen voor een vierde editie dit jaar. En nu eens voor de zomervakantie. Maar in samenspraak met de gemeente Utrecht is er besloten om de Showman’s Fair op het Berlijnplein een jaar uit te stellen. Het festival staat echter niet stil, op dit moment staan ze in Perth (Australie) en je kunt hen vinden tijdens het Pinksterweekend in Weesp.

De afgelopen jaren is er gesleuteld aan het aanbod, bv door vorig jaar meer familievoorstellingen te programmeren. Maar bewoners uit Leidsche Rijn en de stad Utrecht wisten vooral s’avonds niet in groot genoege getalen te komen.  Zelf hebben ze in ieder geval wel een te gekke 4 dagen gehad en het publiek dat er was en de artiesten waren laaiend enthousiast! Dus dat is fijn! En in de hoofden broeiden ze op een concept wat het best bij de locatie en het publiek in Leidsche Rijn / Utrecht past. Heb jij input voor hen?

Op de Showman’s Fair vliegen korte spontane acts en experimenten in een hoog tempo om je oren. Met dagelijks een optocht, een gezamenlijk diner en feest. Mooie nieuwe tenten met een festivalsfeer als vanouds. Je kunt er shows kijken, terrashangen en dansen bij de band op de Showman’s Fair. Met elke dag een andere programmering in een festivalsfeer als vanouds!
En parade dus, maar dan heel anders, met geen entreekosten en lage bedragen voor de voorstellingsmuntjes.

Productie Showman’s Fair
www.showmansfair.nl