Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Vanaf 6 juni Play-in naar the Wall

Vanaf 6 juni Play-in naar the Wall

Dit nieuwe sport- en speelcentrum voor hele familie opent een 5800 m2 groot indoor beweegparadijs in The Wall in het rechterdeel naast de MacDonalds. Het wordt een van de grootste indoor sport- en spelcentra van Nederland en opent 6 juni zijn deuren. Het familiecentrum van Play-in biedt onder andere plaats aan een binnenspeeltuin (t/m 12 jaar), een trampolinehal (alle leeftijden), een klimarena (alle leeftijden) en twee horecagelegenheden. Kijk ook gerust op de website.

Bij de entree bepaal je welk gedeelte je wilt bezoeken en koopt de juiste (combi)tickets.

Kids-in
Deze binnenspeeltuin is bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Ze wanen zich hier in een onderwaterwereld met haaien, octopussen en vissen.

Jump-in
bij 1 van de grootste trampolineparken van Europa kun je lekker springen, vliegen en kunstjes doen voor iedereen op nieuwste trampolines. De reguliere tijden zijn voor 8 jaar en ouder, maar ook zijn er speciale mini-jumptijden voor kinderen t/m 7 jaar.

Climb-in
Met deze klimattractie, die toegankelijk is voor jong en oud door een revolutionair zekeringsysteem (Clip ’n Climb) zelfstandig en veilig geklommen worden op spectaculaire wanden. Zo kun je dan ook al vanaf 4 jaar veilig klimmen. Kijk alvast eens bij hun eerste vestiging in Nederland.

Horeca
Terwijl de kinderen zich vermaken kun je als ouders fijn verblijven in de Skybar met een fantastisch uitzicht op de ‘Play-in’-activiteiten of in de Beach Bar die bij de binnenspeeltuin ‘Kids-in’ is gesitueerd. Beide horecapunten bieden arrangementen voor kinderfeestjes. Ook heeft men de mogelijkheid een echte VIP-partyroom te reserveren.

Opening
Deze staat gepland voor 6 juni 2018. Bij iedere opening hoort een feestje en bij een feestje horen cadeaus. Play-in deelt deze de komende tijd uit via Facebook en Instagram.

The Wall
Met deze nieuwe aanwinst bouwt The Wall Utrecht verder aan de toekomstvisie The Wall Moves. Het beweegparadijs sluit naadloos aan bij de nieuwe visie van de rode eyecatcher langs de A2.

Over The Wall
The Wall Utrecht werd in 2008 opgeleverd. Het rode, 800 meter lange pand langs de snelweg A2 bevat winkels, retailconcepten en spraakmakende restaurants. Het gebouw, dat ook dient als geluidswal, werd ontworpen door architect Fons Verheijen. In de nieuwe visie van The Wall staat beweging centraal: onlangs had The Wall de wereldprimeur met het tentoonstellen van de eerste vliegende auto ter wereld. De komende periode staat er nog veel te gebeuren op The Wall. Bezoekers worden straks verleid om hun tijd nuttig maar vooral ook plezierig te besteden op The Wall. Zo staat Beat the Wall wederom op het zomerprogramma (de langste inflatable stormbaan van de wereld).