Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Play-in met spelen, jumpen en klimmen in the Wall

Play-in met spelen, jumpen en klimmen in the Wall

Het sport- en speelcentrum voor hele familie is een 5800 m2 groot indoor beweegparadijs in The Wall in het rechterdeel naast de McDonalds. Het is een van de grootste indoor sport- en spelcentra van Nederland. Het familiecentrum van Play-in biedt onder andere plaats aan een binnenspeeltuin (t/m 12 jaar), een trampolinehal (alle leeftijden), een klimarena (alle leeftijden) en twee horecagelegenheden. Kijk ook gerust op de website.

Bij de entree bepaal je welk gedeelte je wilt bezoeken en koopt de juiste (combi)tickets.

Kids-in
Deze binnenspeeltuin is bestemd voor kinderen tot 12 jaar. Waan je hier in een onderwaterwereld met o.a. haaien, octopussen en vissen.
Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders fijn zitten in het gezellige horecagedeelte. De Play-in is ook zeer geschikt voor leuke kinderfeestjes.

Jump-in
Bij 1 van de grootste trampolineparken van Europa kun je lekker springen, vliegen en kunstjes doen voor iedereen op nieuwste trampolines. De reguliere tijden zijn voor 8 jaar en ouder, maar ook zijn er speciale mini-jumptijden voor kinderen t/m 7 jaar. Er zijn ook jumplessen om de leukste trucks te leren.

Climb-in
Met deze eigentijdse klimattractie is voor jong en oud door een revolutionair zekeringsysteem (Clip ’n Climb), waardoor je zelfstandig en veilig kunt klimmen op spectaculaire wanden. Voor de durfals zijn er meer dan genoeg uitdagingen, maar ook kun je al vanaf 4 jaar veilig klimmen.

Horeca
Terwijl de kinderen zich vermaken kun je als ouders fijn verblijven in de Skybar met een fantastisch uitzicht op de Jump-in en Climb-in. De Beach Bar is bij de binnenspeeltuin Kids-in. Beide horecapunten bieden arrangementen voor kinderfeestjes. Ook heeft men de mogelijkheid een echte VIP-partyroom te reserveren.

Recensie Jump-In 13 jarige puber uit Leidsche Rijn, 10 juni
Mijn eerste keer Jump-In in the Wall. Zodra ik het kassa gedeelte voorbij was en ik de Jump-In binnen kwam had ik meteen het gevoel hier wil ik springen. Ik liep direct naar de airbag waar je via een trampoline in kan springen, maar je kunt ook via een toren met op 3 hoogtes een plateau, waar je vanaf kunt springen op de airbag. Je kunt ook je vrienden uitdagen om achterover van de toren af te vallen en op je rug in de airbag te landen. Daarna ging ik bij de foampit met een salto springen. Dat lukte mij niet perfect, maar toen kwam er een prof aan, die me hielp en mij en mijn broer ook een paar nieuwe trucks uitlegde, waaronder een zijsalto. De prof zei: “willen jullie tegen elkaar iet doen”. Wij zeiden ja en we liepen naar het vrijspringgedeelte en spraken een parcours af, die we toen timede met behulp van de prof. Ik en mijn broer waren toen bekaf en gingen naar onze moeder toe die bij een bar zat om wat te drinken. We liepen daarna naar een andere foampit, waar een evenwichtskoord over liep en een balk waar je kon proberen de ander met een zachte cilinder af te duwen zonder er zelf af te vallen. We sloten het af met trefbal. Helaas was de tijd toen om en moesten we weg om plaats te maken voor andere kinderen. Maar ik kijk zeker uit om snel weer te gaan jumpen en het Climb-in uit te proberen.

Climb-in jump in the wall Climb-in

Climb-in                                                  Jump-in                                                                                                                  Climb-in

Kids in Play in

Kids-in / Play-in