Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

za 24, zo 25 nov & zo 1 dec Pietenpakhuis Leidsche Rijn

za 24, zo 25 nov & zo 1 dec Pietenpakhuis Leidsche Rijn

Sinterklaas heeft hulp-Pieten nodig in het PietenPakHuis in Leidsche Rijn.

Als Sinterklaas weer in het land is voor het mooie kinderfeest op 5 december, heeft hij hulp-Pieten nodig die kunnen helpen met alle kadootjes in te pakken, de pepernoten te bakken, de chocoladeletters te maken, door de schoorsteen te glijden en nog véél meer. Daarom komt er een PietenPakHuis in Leidsche Rijn waar je dat allemaal kunt leren en je Sinterklaas kunt helpen als dat nodig is!

Kids van 3 tot 8 jaar zijn van harte welkom op zaterdag 24 of zondag 25 november of zondag 1 december op de Paperclip aan de Parkzichtlaan 100 in Leidsche Rijn. Vanzelfsprekend mogen papa’s en mama’s, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s ook meekomen!

Onder begeleiding van deskundige Pieten wordt een parcours afgelegd waarin de kids alles leren om een goede hulp-Piet te kunnen zijn. Schoorsteen-glijden, pepernoten bakken, chocoladeletters uitzoeken, kadootjes inpakken en nog heel veel meer is er te leren. Aan de hand van een strippenkaart gaan de kinderen onder begeleiding alle onderdelen langs en geeft Piet een mooie stempel op de kaart. Eind van de ochtend c.q. de middag ontvangen de kids natuurlijk een prachtig diploma, je eigen gebakken pepernoten en een heerlijke chocoladeletter om thuis nog eens even lekker na te genieten. Een PietenDweilOrkest zorgt voor de muzikale omlijsting.

Voor de beide zaterdagen en de zondag kun je je voor de ochtend of de middag inschrijven via de website www.PietenPakHuisUtrecht.nl.
Kosten bedragen € 6/kind. Per dagdeel kunnen maximaal 250 kinderen inschrijven.

Er wordt gestart ’s morgens om 9:30 – 12:30 uur en ’s middags start om 13 – 16 uur.

Afbeelding dank aan Sportfondsen Leiderdorp.