Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

za 30 nov & zo 1 dec Pietenpakhuis Leidsche Rijn

za 30 nov & zo 1 dec Pietenpakhuis Leidsche Rijn

Sinterklaas heeft hulp-Pieten nodig in het PietenPakHuis in Leidsche Rijn.

Als Sinterklaas weer in het land is voor het mooie kinderfeest op 5 december, heeft hij hulp-Pieten nodig die kunnen helpen met alle kadootjes in te pakken, de pepernoten te bakken, de chocoladeletters te maken, door de schoorsteen te glijden en nog véél meer. Daarom komt er een PietenPakHuis in Leidsche Rijn waar je dat allemaal kunt leren en je Sinterklaas kunt helpen als dat nodig is!

Kids van 3 tot 8 jaar zijn van harte welkom op zaterdag 30 november of zondag 1 december op de Paperclip aan de Parkzichtlaan 101 in Leidsche Rijn. Vanzelfsprekend mogen papa’s en mama’s, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s ook meekomen!

Onder begeleiding van deskundige Pieten wordt een parcours afgelegd waarin de kids alles leren om een goede hulp-Piet te kunnen zijn. Schoorsteen-glijden, pepernoten bakken, chocoladeletters uitzoeken, kadootjes inpakken en nog heel veel meer is er te leren. Aan de hand van een strippenkaart gaan de kinderen onder begeleiding alle onderdelen langs en geeft Piet een mooie stempel op de kaart. Eind van de ochtend c.q. de middag ontvangen de kids natuurlijk een prachtig diploma, je eigen gebakken pepernoten en een heerlijke chocoladeletter om thuis nog eens even lekker na te genieten. Een PietenDweilOrkest zorgt voor de muzikale omlijsting.

Inschrijven via de website www.PietenPakHuisUtrecht.nl.
Kosten bedragen € 6 / persoon incl chocoladeletter en iets te drinken. (Ben je lid van UVV en t/m 8 jr, dan is het gratis).
Per dagdeel kunnen maximaal 250 kinderen inschrijven.
Geen verkoop aan de kassa.

Er wordt gestart ’s morgens om 9.30 – 12.30 uur en ’s middags start om 13 – 16 uur.