Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Leuke Paastips in & om Leidsche Rijn – 2019

Leuke Paastips in & om Leidsche Rijn – 2019

Uit onze digitale UITladder hebben we een overzichtje gemaakt met diverse leuke paas activiteiten voor kinderen bij ons in de wijk.

 

za 20 apr Schapen scheren,  Dierenweide Vleuten

Kom vooral kijken naar het schapenscheren. Tijd 9.30 – 16 uur. Gratis.

za 20 apr Opendag Dierenweide de Kraal, Parkwijk – Hoge Weide

Neem eens een kijkje achter de hekken van Dierenweide De Kraal (in park De Hoge Weide). De dag zal helemaal in het teken staan van Pasen. Je kunt knutselen met de wol van onze eigen schapen, je laten schminken en er zijn allerlei paas-spelletjes. Om 15.00 komt de schapenscheerder langs om de schapen te scheren. En natuurlijk kun je de dieren en hun hok van dichtbij bekijken. Tijd 13.30 – 16 uur.

 

za 20 apr Yoshi paaseitjes verzamelen, The Wall

Bij de MediaMarkt, onder P1, komt een balie te staan waar je een spaarkaart kan ophalen. In elke winkel in The Wall ligt een letter die de kinderen moeten zoeken.  Zijn alle letters verzameld dan ontvang je als beloning een heerlijke paaseitjes. Ook doe je dan mee aan de wedstrijd om de nieuwe Yoshi game ontvangen. Tijd 13 – 17.30 uur.

 

zo 21 apr Paaseieren Zoeken, Bosspeeltuin Máximapark

Kom om 11 uur langs en ga paas eieren zoeken.

 

zo 21 & ma 22 apr  Paasfeest, Beleefboerderij Geertjes Hoeve, Haarzuilens

Kids kunnen o.a. eieren zoeken en verven.

 

ma 22 apr Schaapscheerdersfeest, Steede Hoge Woerd

Benieuwd hoe snel en behendig onze scheerder de schapen van hun dikke wintervacht verlost? Kom kijken! Samen met Studio Namenia en Men At Wool presenteren we verschillende demonstraties met wol en kun je zelf aan de slag. Ook ben je welkom bij de Plantenruilmarkt. Neem je eigen stekje, kamer- of moestuinplant mee in een pot, voorzien van naam, en ruil deze met iemand anders. Tijd 13 – 17 uur. Kijk voor meer info op www.utrechtnatuurlijk.nl

 

ma 22 apr Happy Pasen, heel Leidsche Rijn Centrum

Met Meet & Greet Paasfiguren en gratis LRC eitjes Tijd  12 – 16 uur.