Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Oproep voor Gouden Stokstaartje 2019

Oproep voor Gouden Stokstaartje 2019

Het gouden stokstaartje: jaarlijkse wisseltrofee voor een “Initiatiefnemer voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern”.

Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker. Dit stokstaartje logeert elk jaar ergens anders in Leidsche Rijn of Vleuten – de Meern.

In 2017 woonde hij bij Dineke Oudijk, de energieke dame o.a. achter Gewenst Eigen Initiatief, de G-E-I zwerfvuil opruimacties in de wijk.
In 2018 woont hij bij Evalien van’t Veen, de initiatiefnemer Inbetweencafé Leidsche Rijn, ADHDcafé LR en deze website, maar ook vrijwilliger voor oa de Wijkraad Leidsche Rijn en  4 mei Leidsche Rijn.
Maar waar logeert het stokstaartje in 2019? Bij iemand die is voorgesteld door jou, misschien?

Doe ook een voorstel: Wie is volgens jou de initiatiefnemer in Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern, die het stokstaartje in 2019 mag huisvesten?
Deze oproep is bedoeld voor iedereen die denkt: “Dat stokstaartje gun ik wel een jaartje bij ….”. Kom in actie! Schrijf een bericht en geef daarbij aan waarom je denkt dat het stokstaartje zich juist bij deze persoon thuis zal voelen. Dat kan zijn in Vleuten – de Meern of in Leidsche Rijn.

Stuur je voorstel naar hallo@liefstleidscherijn.nl onder vermelding van “Voorstel voor stokstaartje 2019”. We maken tijdens de NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern, op vrijdag 11 januari 2019, bekend bij wie het stokstaartje in 2019 mag wonen. Dankjewel!

Hartelijke groet, Dineke en Evalien