Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Zaterdag 12 mei #Hippe moeders opgelet, The Wall

Zaterdag 12 mei #Hippe moeders opgelet, The Wall

Mama, laat jezelf zien! Op zaterdag 12 mei staat de hele dag the Wall in het teken van jou. Van 12 – 16 uur zetten zij alle moeders in het zonnetje door verschillende activiteiten, winacties en een prijsuitreiking. Als special guest is influencer Vivian Reijs ( een echt hippe moeder) uitgenodigd voor deze dag. Hier wil je bijzijn!

Jij en zo’n 100 andere moeders (eventueel samen met jullie gezinnen) kunnen deze zaterdag voor het podium bij The Wall staan! Als je bent uitgenodigd, heb je sowieso één echte moederdagprijs gewonnen, die wordt uitgereikt door niemand minder dan Vivien Reijs.

Hoe je deze prijs kunt winnen staat uitgelegd bij het kopje consumentenactie.
Alle 100 #hippemoeders winnen allemaal een prijs van circa € 25 van één van de winkels in The Wall. Maar er is meer….. Onder alle aanwezige moeders worden 2 tickets voor het Solar Festival (2 t/m 5 aug) in Roermond verloot. De prijsuitreiking is vanaf 13.30 uur.

Op de dag zelf, zijn er naast de prijsuitreiking nog allerlei andere activiteiten te doen in the Wall voor #hippemoeders, maar ook de partners en kinderen kunnen natuurlijk (stiekem) een leuk cadeau (of cadeaubon) kopen voor Moederdag in een van de vele winkels die in de Wall gevestigd zijn.

Maak je eigen te vette insta film (+ foto) in de Videobooth
Deze hippe videobooth is slechts eenmaal te zien geweest op een event van het tijdschrift Grazia. Je kunt als moeder de 12e een leuk insta filmpje maken en deze ontvang je dan op 13 mei (Moederdag) in een Whats Appje, met daarin jouw filmpje. Maar ook krijg je direct een leuke foto mee.

Of maak je eigen #modebladcover!
Moeders kunnen zich prachtig op laten maken om vervolgens op de foto te gaan voor jouw “eigen magazine”. De cover van “jouw” magazine wordt direct uitgedraaid en meegegeven.

Of win prachtige prijzen tijdens het bakfietsparcours.
Dit is een echte fun activiteit. Op een enorme opblaasbare baan met 2 bakfietsen kun je als moeder een parcours afleggen. De moeder met de snelste tijd wint een cadeaubon van WOONonline.

Deze 3 activiteiten zijn aanwezig van 12 – 16 uur.
Deelname is kosteloos.

Consumentenactie, vanaf begin mei
In de winkels:
Laat een wens achter voor de hipste moeder die jij kent. In iedere winkel in The Wall liggen flyers waarop mensen deze wens achter kunnen laten. De inleverpunten bestaan uit een Engelse brievenbus en een rollbanner.
Via Instagram & Facebook:
The Wall plaatst ook op Instagram en Facebook oproepen om een geheime boodschap (wens) voor de hipste moeder die jij kent achter te laten op de website van The Wall.  http://www.thewall.nl/win-tickets-voor-solar/
(inschrijven kan tot en met vrijdag 11 mei)

Link naar the Wall op  Instagram, Facebook, website
Wanneer weet je of je gewonnen hebt?
Je kunt inleveren/ insturen t/m vrijdag 11 mei.
De winnende moeders krijgen op uiterlijk vrijdag 11 mei een berichtje met daarin een uitnodiging voor de prijsuitreiking op zaterdag 12 mei 13.30 uur.