Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

zaterdag 23 juni Midzomeravondconcert

zaterdag 23 juni Midzomeravondconcert

Muzikaal genieten in de Vlinderhof

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert (dit concert gaat gelukkig toch door ondanks eerdere berichten). Het programma is elk jaar anders en elk jaar verrassend. Bij deze vierde editie speelt een bijzonder gezelschap: Het Catching Cultures Orchestra. Het ultieme begin van de zomer. Neem je buren, vrienden en familie mee en kom genieten!

Catching Cultures Orchestra
Op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken kun je luisteren naar een multiculturele mix van muziekstijlen, vertolkt door het Catching Cultures Orchestra. Dit orkest verbindt vluchtelingenmuzikanten aan muzikanten die in Nederland geboren zijn. Samen muziek maken en de mogelijkheid hun muziek te delen en te ontwikkelen tot een unieke mix van muziekstijlen geeft vluchtelingen een steun in de rug om een bestaan in Nederland op te bouwen. Muziek is een middel om mensen te verbinden hoe verschillend je achtergrond en culturele traditie ook is. Catching Cultures Orchestra brengt amateurs en professionals bij elkaar in een groot orkest en kleinere professionele ensemble die muziek maken in diverse stijlen. Het orkest speelt regelmatig op evenementen en festivals. Meer informatie is te vinden op www.cacthingculturesorchestra.nl

Programma
19.00 ontvangst
19.30-20.30 eerste deel concert
20.30-21.00 pauze
21.00-22.00 tweede deel concert

Praktische info
Toegang is gratis. Er is de mogelijkheid om ter plekke een kleine donatie te doen voor de Vlinderhof. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan de tuin). Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht is, maken we uiterlijk donderdag 21 juni via social media bekend of het doorgaat.