Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Meivakantie extra kids activiteiten in the Wall

Meivakantie extra kids activiteiten in the Wall

Tijdens de meivakantie zal er elke dag wat te doen zijn voor kinderen in The Wall met weer diverse leuke extra activiteiten voor kinderen oa in de Event Area.

Event Area | extra dagen open
Ook deze meivakantie is de event Area extra geopend.
Maandag 30 april t/m zaterdag 5 mei dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Zondag 6 mei van 12.00 – 17.00 uur.
Woensdag 9, zaterdag 12 en zondag 13 mei is de event area op zijn reguliere tijden open.

Maandag 30 april | Knutselkantine in de Event Area
Knutselkantine: Er kan van 12.30 – 14.30 uur geknutseld worden en van
14.30 – 16.30 uur hebben de kinderen de mogelijkheid om geschminkt te worden of een glittertattoo te laten zetten. Deelname gratis.

Dinsdag 1 mei | Knutselkantine en Boogschieten in Event Area
Knutselkantine: Kinderen kunnen zich laten schminken of mooie glittertattoo laten zetten van 12.30 – 14.30 uur. Daarna kan er worden geknutseld van 14.30 – 16.30 uur.
Boogschieten: Tijdens deze clinic kunnen de deelnemers proberen om met drie pijlen de hoogste score te behalen, er zal een top drie worden gemaakt van de beste schutters van The Wall. Deze score zullen genoteerd worden op een Whiteboard. Tijd: 13.00 – 14.00 uur en 15.00 – 16.00 uur. Deelname gratis.

Woensdag 2 mei | Klussen en bouwen met buurman en buurman bij WoonOnline & de nieuwe Play-In
Klussen en bouwen: meet and greet met Buurman en Buurman en inclusief Banbao bouwplein. Tijdens deze activiteit is er muziek en een wedstrijd met mooie prijzen. Meet And greet Buurman en Buurman bij WoonOnlin & Play-In
Tijden 13.30 – 14.00 uur / 14.30 – 15.00 uur / 15.30 – 16.00 uur. Deelname gratis.

Donderdag 3 mei | Bungeetrampoline op de Boulevard voor Intertoys XL
Bungeetrampoline Altijd al zo vrij als een vogel willen voelen?
Spring tot grote hoogte met deze bungeetrampoline! Op deze bungeetrampoline kunnen vier kinderen tegelijk een mega jump wagen. De deelnemers krijgen een veiligheidsgordel om, waarmee zij vast zitten aan de bungee elastieken. Hierdoor kan er veilig en gecontroleerd tot grote hoogte worden gesprongen. Deelname gratis.

Vrijdag 4 mei | Knutselkantine in de Event Area
Knutselkantine: Er kan weer geknutseld worden van 12.30 – 14.30 uur en daarna hebben de kinderen de mogelijkheid om geschminkt te worden of een glittertattoo te laten zetten van 14.30 – 16.30 uur. Deelname gratis.

Zaterdag 5 mei 2018 | Gyrospace op de Boulevard voor bij BCC
Gyrospace: Neem plaats in de gyrospace, laat u vastzetten en draai over de kop.
De ringen draaien alle kanten op, waardoor u elk gevoel van richting verliest. Door de zwaartekracht en de bevestigingen is deze attractie absoluut veilig. De gyrospace biedt ook veel spektakel voor de toeschouwer. Deelname gratis.

The Wall Helpers
Naast de activiteiten lopen er ook de gehele week The Wall helpers rond over de boulevard om bezoekers te woord te staan en om informatie te verstrekken over lopende activiteiten, acties, winkels en om u eventueel de weg te wijzen.

Meer informatie op www.thewall.nl