Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

De geheimen van Liefst Leidsche Rijn

De geheimen van Liefst Leidsche Rijn

Leidsche Rijn: verrassend veelzijdig en bruisend

Niets te doen in Leidsche Rijn? Integendeel! Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is.
De mensen achter Liefst Leidsche Rijn wonen en werken in Leidsche Rijn en delen graag wat hun het LIEFST in LEIDSCHE RIJN is.

Liefst Leidsche Rijn Blog

Het bruist in Leidsche Rijn. Bewoners en bedrijven hebben mooie plannen, nemen initiatief, werken samen en maken Leidsche Rijn iedere dag een beetje mooier.
Liefst Leidsche Rijn blogt over al die mooie plannen en initiatieven, houdt je op de hoogte,  geeft tips en zet alles overzichtelijk op een rij.

De meest complete uitagenda van Leidsche Rijn

Op de site vind je een actuele en overzichtelijke agenda met alle activiteiten en evenementen in Leidsche Rijn en omgeving. Voor jong en oud, van sportevenement tot theatervoorstelling en van creatieve workshop tot open dag: Liefst Leidsche Rijn heeft de meest complete uitagenda van Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Haarzuilens en omgeving.    

Liefst Leidsche Rijn op Twitter en Facebook

Volg Liefst Leidsche Rijn op Twitter https://twitter.com/liefstLR en like Liefst Leidsche Rijn op Facebook http://www.facebook.com/LiefstLeidscheRijn , dan weet je altijd waar het bruist in Leidsche Rijn.

Post van Liefst Leidsche Rijn

Liefst Leidsche Rijn verstuurt lieve kaartjes naar mensen die Leidsche Rijn mooier maken. Of ze zich nu inzetten voor cultuur in Leidsche Rijn, de wijkbetrokkenheid proberen te vergroten, een evenement organiseren, Leidsche Rijn vertegenwoordigen in de politiek, een lokaal goed doel ondersteunen of zich op een andere manier inzetten voor Leidsche Rijn.

Ken jij iemand die een bedankje van Liefst Leidsche Rijn verdient? Stuur een mail naar hallo@liefstLeidscheRijn.nl met een toelichting en het adres.

Heb je een tip voor Liefst Leidsche Rijn?

Organiseer je een activiteit of een evenement, heb je een nieuwtje of een tip? Mail naar hallo@LiefstLeidscheRijn.nl.

Wie zit er achter?

Bovenal is het een vrijwilligersproject waarbij Liefst Leidsche Rijn nog even undercover wil/moet blijven en ware identiteit niet bloot wil geven. Om zo ook mensen vlakbij te kunnen verrassen. Graag je begrip hier voor.