Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Kekke kinderkledingbeurzen of hippe kringloopwinkels

Kekke kinderkledingbeurzen of hippe kringloopwinkels

Waarom gun je spullen geen tweede leven? En moet alles wat je koopt spiksplinter nieuw zijn?
Met zoveel (kleine) kinderen hier, maar ook mensen die flink met hun huis en tuin bezig zijn is er een levendige tweedehandscircuit. Als je weet waar je moet zijn, kun je aan het begin van het seizoen bijna elk weekeinde wel ergens naar een kleding en/of speelgoedbeurs, maar ook de kringloopwinkels van Emmaus hebben leuke spulletjes en wist je al van de weggeefhoek op Facebook af?
Heb jij nog meer informatie, mail het ons dan: hallo@liefstLeidscheRijn.nl

Snuffel snel en sla je slag.

Kleding- en/of kledingbeurzen

Deze worden altijd in september/begin oktober gehouden en in maart/april. Check onderstaande data, volg onze uitagenda en kijk in de lokale krantjes en prikborden in jouw buurt.
Let op: bij enkele beurzen mogen kleine kinderen/kinderwagens ed niet mee naar binnen (ivm de drukte).
NOG NIET ALLE DATA ZIJN BEKEND VOOR DIT NAJAAR, we vullen dus steeds deze pagina aan. of google zelf even met onderstaande informatie.

 

Vleuten (12 okt)
kinderkledingbeurs Vleuten in het Leiwerk (Kees Valkensteinschool). U kunt bij hen terecht voor kinderkleding in de maten 92 t/m 176. Ook speelgoed, fietsjes en schaatsen kunt u daar vinden. Alle spullen worden op soort/maat gesorteerd en aan rekken en op tafels gepresenteerd in een grote zaal. van 9.30-11.30 uur.
Wilt u zelf kleding of speelgoed inleveren neem dan contact op met het organisatiecomité om de spelregels en een verkoopnummer aan te vragen op: kinderkledingbeursvleuten@live.nl
Tijdens de beurs dragen zowel kopers als verkopers 10% van de (ver)koopprijs af, welke ten goede komt aan basisscholen in Vleuten.
Het meebrengen van kinderen onder de 16 jaar, kinderwagens of buggy’s is tijdens de beurs het eerste uur niet toegestaan!

Parkwijk ( vr 4 & za 5 okt)
Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn:
Kom ook naar déze kinderkledingbeurs in Leidsche Rijn, want dat is: Slim (je kunt zó veel meer doen met je geld), Duurzaam (hoe leuk is het om niet alles zo maar weg te gooien), Gezellig (vrijmarktgevoel voor mama’s (én papa’s én kinderen)), Gratis toegankelijk (welkom!), Spannend (want je weet nooit wat je tegenkomt!), Hip (de tijd dat kinderen alleen in nieuwe kleren lopen is écht voorbij!). Kom van 10-12 uur naar Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn, in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk.

De Meern (5 okt)
kinderkledingbeurs in De Schalm, de Meern tussen 9.30 – 11.30.
Hoe dit precies werkt en wat u kunt doen om ook uw kleding te verkopen kunt u lezen onder het kopje activiteiten op de site van de Schalm.

Terwijde (…)
SWAP, de ruilbeurs in de basisschool de Jazzsingel. Kijk op Facebook naar de details en de regels. Nog geen datum bekend.

 

Kringloopwinkels van Emmaus

Heerlijk lopen struinen tussen alle artikelen van de Kringloopwinkels van Emmaus. Kleding, spelletjes, boeken, strips, huishoudelijke spulletjes, meubels en veel meer.
De grote voorraad 2e handskleding vind je in Emmaus  Haarzuilens. Deze spulletjes zijn niet geprijsd, maar de afdelingverkopers weten alle prijzen feilloos.
Open: Woensdag 13 – 16 uur en 1x/mnd op de laatste zaterdag van de maand 11 – 13 uur.
En 2x/jaar groot verkoop festival, oa zaterdag 31 augustus

Ook de kleinere winkel van Emmaus is Parkwijk is rijk gesorteerd en alles is hier wel geprijsd. Verder is deze winkel vaker open.
Woe t/m zaterdag 13 – 17 uur (en donderdag koopavond tot 21 uur)

Marktplaats Leidsche Rijn

Een actieve facebookgroep waar veel overtollige spullen worden angeboden.