Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Gezocht voor voorstelling: Kind (6-10jr)

Gezocht voor voorstelling: Kind (6-10jr)

GEZOCHT: MEESPELER (6-10 JR) VOOR FAMILIEVOORSTELLING HALLO FAMILIE op 28 december in Podium Hoge Woerd.

Maas theater en dans is op zoek naar een kind (6 – 10 jr) uit Leidsche Rijn, dat op vrijdag 28 december mee willen spelen in de voorstelling Hallo familie in Podium Hoge Woerd. Hallo familie is een wonderlijk warme familievoorstelling over het thema familie, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Regisseur Moniek Merkx mixt theater en dans tot een wonderlijk warme voorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar.

Naast zeven professionele performers speelt er in elke voorstelling één oma en één kind mee in de voorstelling Hallo familie. De oma’ is al gevonden maar Maas zoekt nog naar een kind dat wil meespelen. Nodig is lef die en niet eng vinden om af en toe in zijn/haar eentje op het podium te staan en misschien wel te dansen en te zingen.

Kinderen die zich willen aanmelden, kunnen tot uiterlijk 20 november een filmpje insturen naar Maas. Kijk op www.maastd.nl/meespelen voor meer informatie. Regisseur Moniek Merkx en coördinator van het meespeelproject Sara Giampaolo maken een keuze.
Eind november wordt bekend welk kind er zal meespelen in Leidsche Rijn.

Maas theater en dans voor jong publiek
Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans (onder artistieke leiding van Moniek Merkx) heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium. Er spelen vaker kinderen mee in voorstellingen van Maas theater en dans. Bijvoorbeeld in Ben niet bang, Theater na de Dam, Point of No Return, FEEST en wel 270 kinderen en jongeren in Beauty en het beest.