Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Kerst in LRCentrum 2018

Kerst in LRCentrum 2018

De komende weken zijn er diverse leuke kerst activiteiten in Leidsche Rijn Centrum

zaterdag 15 december – Winterkerstevent Leidsche Rijn Centrum
Maak een unieke kerstfoto vanuit de levensgrote snowglobe tegen inlevering van 25 LRC apppunten. Ook is er een Meet & Greet met de kerstman en kan men ook met hem op de foto! De kerstmeisjes en de Moving X-Mas Table (ja een rondlopende tafel!) delen verder allerlei heerlijke hapjes uit. De dames van Bubbles & Boa’s zorgen voor fijne Live muziek.
De grote attractie vormt uiteraard de Kerstman in zijn arreslee welke door het winkelcentrum heenrijdt. Tijd 12 – 16 uur.

zondag 16 december – Spectaculaire Kerstparade
De parade start om 13 uur waarbij bezoekers in de omliggende wijk worden opgehaald om samen een gezellige kerstdag in het LRcentrum te beleven. Nadat de kerstparade in het centrum is aangekomen, is er vervolgens elk heel uur een kerstparade van ca. 30 minuten welke door het centrum trekt. Vanaf 16 uur is deze prachtige kerstparade verlicht, waarbij de laatste parade om 18 uur van start gaat. De stoet wordt aangevoerd door Circo di Strada. Deze circusartiesten hebben het afgelopen jaar bij de Toppers opgetreden! Ze worden gevolgd door een levende kerstboom, de Magic Friends van Disney en Disneyfiguren Olaf & Elza van Frozen! De consument kan de artiesten ontmoeten tussen de parades door. Voor 25 app-punten kan men bovendien op de foto met de Disney figuren of de levende kerstboom. Daarnaast kan er een kansje gewaagd worden in de snowboard simulator. Het dagrecord wordt beloond met een leuke kerstprijs. Uiteraard loopt ook deze dag de Moving X-Mas Table rond en zijn de kerstmeisjes aanwezig om lekkers uit te delen. Tijd 13 – 19.30 uur.

vrijdag 21 december – Christmas Shopping night met Foute Kersttrui Contest
Een gezellige avond waarop de bezoekers op vertoon van de voucher in de app gratis hun cadeautjes kunnen laten inpakken. Waar een Meet & Greet met de Kerstman mogelijk is en er door kerstmeiden snoepjes worden uitgedeeld. Als klap op de vuurpijl is de finale van de foute kersttrui contest.
Tijd 17 – 21 uur (18.30 uur Kinder finale = 19.30 volwassenen finale) | Locatie: Hof van Bern
Bij deze foute kersttrui contest, waarbij er naast (twijfelachtige) eeuwige roem ook nog eens geweldige prijzen zijn te winnen.
Iedereen met een foute kersttrui kan meedoen, want er zijn vier verschillende categorieën waarvoor je je kan aanmelden:
Heren (vanaf 18 jaar) | Dames (vanaf 18 jaar) | Tieners (van 12 t/m 17 jaar) | Kinderen t/m 11 jaar (geen minimum leeftijd)
Aanmelden doe je via Facebook.  Je stuurt jouw foto met foute kersttrui in, daarna zal er een stemronde plaatsvinden. Hieruit worden per categorie twintig Facebook winnaars geselecteerd, zij mogen vervolgens op 21 december de finale lopen.
Volwassenen: Aanmelden kan van 3 t/m 6 december | stemmen kan van 7 t/m 9 december
Kinderen & Tieners: Aanmelden kan van 10 t/m 13 december | Stemmen kan van 14 t/m 16 december
Klik hier voor het evenement  Lees meer op website Leidsche Rijn Centrum
De winkels blijven ook open tot 21 uur.

T/m maandag 24 december | Pop up Gaart – het Miniwarenhuis
Een maand lang een heus mini warenhuis in Leidsche Rijn Centrum met de mooiste en origineelste kado’s en verwennerijen.
Lees hier meer oa openingstijden.