Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

vr 7 t/m ma 10 jun | Paradepaard (8+)

vr 7 t/m ma 10 jun | Paradepaard (8+)

Ook dit jaar speelt de Vrijstaat haar jaarlijkse “dieren”voorstelling voor de hele familie (8+). Dit maal Parade paard. Het is een spannend verhaal dat zich als een bijzondere circusvoorstelling voor je ogen en om je heen ontvouwt. Neem plaats rond de piste en huiver. Kijk je ogen uit bij de opzwepende dressuur, de dierlijke acrobaten en de illusionistische trucs. Leef mee met de jonge held Remi die vanuit zijn rolstoel de wereld én het hart van de jonge Merrie verovert.

Parade paard is de tiende fabuleuze theatervoorstelling van De Vrijstaat. Ook in deze jubileumvoorstelling wordt weer de bijzondere werkwijze van De Vrijstaat Theaterfamilie extra in het voetlicht gezet, meerdere generaties vinden elkaar in de piste van een spectaculaire theatervoorstelling: kinderen, jongeren, kunstvakstudenten, jonge professionals en oude rotten in het vak.

Locatie: de theaterzaal van Podium Hoge Woerd. Ook via hen kunt u de kaartjes kopen.

Tip
Op zondag en maandag (1ste en 2de pinksterdag) kunnen kinderen na afloop van de voorstelling gratis meedoen met de workshop Stokpaardjes maken onder begeleiding van theatervormgever Kim van der Zijde.