Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

In Between Café Leidsche Rijn

In Between Café Leidsche Rijn

En weer een te mooi initiatief om voorbij te laten gaan.  Het ”In Between Café”  in Buurtcentrum de Schakel, Vleuten, elke 2e dinsdagochtend van de maand!

Nog steeds in Leidsche Rijn (incl Vleuten de Meern) zijn er veel mensen die “in between” zijn. In between jobs of in between opdrachten. Maar ze willen aan de slag, hun kennis gebruiken en energie inzetten, maar ook gelijkgestemden spreken, ervaringen delen en tips uitwisselen.

Vandaar het maandelijkse In Between Café LR waarbij mensen die “in between” zijn elkaar kunnen ontmoeten op een laagdrempelige manier.  Elkaar tips kunnen geven of met een lokale expert spreken over tips hoe je je CV kunt verbeteren of hoe je bijvoorbeeld LinkedIn beter kunt inzetten. De invulling van de ochtenden wisselt per keer!!

Het “In Between Cafe” gestart in maart 2013, is een maandelijkse ontmoetingsmogelijkheid zijn voor iedereen in between jobs en opdrachten.  Voor werkzoekenden & zelfstandigen (met (te) weinig opdrachten),  jong en oud, vers & rijp, net thuis, herintredend of al langer op zoek, maar wel allemaal uit de regio Leidsche Rijn.

Onderwerpen

Er zijn steeds wisselende thema’s om met een groepje aan te werken. Een tafel waar bv aan verbeteren van je CV’s wordt gewerkt, een tafel die elkaar tips geeft over Linkedin, soms oefenen een aantal mensen met hun 1 minuut pitch of schuift er een lokale expert aan die over zijn ervaring en/of tips met een groep in gesprek gaat. Maar ook kan twitter je helpen bij je zoektocht, een fotograaf uit nodigen die ter plekke je van een goede profielfoto voorziet of met een ZZP’er een praten over deze mogelijke wending van je carriere. Alles kan, maar met lokale hulp van andere Leidsche Rijners, dus ook goed voor je eigen netwerk.

Locatie

Buurtcentrum de Schakel, Vleuten – dorp.

Data & tijd

Nog steeds op de tweede dinsdag van de maand. Er wordt altijd om tussen 9/ 10 uur begonnen en duurt  tot circa 11.30 uur.
Bekijk het programma op hun website.

Kosten

Het “In Between Café” is gratis (kleine vrijwillige bijdrage is wel fijn),  je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen.

Doen

Zin om aan te sluiten, laat het ze weten of kom gewoon langs.