Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Hulp gezocht | begin april Utreg MoveS

Hulp gezocht | begin april Utreg MoveS

De organisatie van het Utreg MoveS Bike & Hike event is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om van ons fiets- en wandelevenement op 4 april weer een grandioos succes te maken! Voor hen ben jij daarom al van onschatbare waarde. Interesse? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar utreg@moves.ms

Het Utreg MoveS Bike & Hike event wordt voor de 2e keer georganiseerd bij de Maximus brouwerij. Om van dit evenement wederom tot een succes te maken is de organisatie op zoek naar ruim 20 enthousiaste vrijwilligers die op, vrijdag 5 april, zaterdag 6 april en zondag 7 april 2019 gezellig mee willen helpen.

Aan het Bike & Hike event zullen ruim 200 fietsers en wandelaars deelnemen. Gedurende, maar zeker ook voorafgaand aan, dit evenement zijn er extra helpende handen nodig om het geheel in goede banen te leiden.

Waar kun je hen mee helpen?

Promoten van het Utreg MoveS Bike & Hike event
Ophalen van tenten, tafels, stoelen en dergelijke.
2 EHBO-ers (Mininaal BLS niveau)
6 voorrijders voor de 3 afstanden

vrijdag 5 april
Route pijlen plaatsen

zaterdag 6 april
Start en verzorgingsposten (op)bouwen, bemannen en afbreken.
Deelnemersregistratie

zondag 7 april
Route pijlen verwijderen

En nog wel meer kleine dingetjes…

Heb jij interesse in het uitvoeren van een van de bovenstaande taken tijdens het Utreg MoveS Bike & Hike event? Geef je dan snel op als vrijwilliger. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Jeroen van Polen: utreg@moves.ms

Helpen maakt happy!

Ben je wellicht in de gelegenheid en genegen om Utreg MoveS geldelijk bij te staan, opdat wij ons doel, een MS-vrije wereld kunnen realiseren? Doneren kan op:
https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/utreg-moves