Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Hoera, Liefst Leidsche Rijn 7 jaar!!

Hoera, Liefst Leidsche Rijn 7 jaar!!

Vol trots vieren we deze week onze 7e verjaardag.

In de afgelopen jaren is Liefst Leidsche Rijn uitgegroeid tot een van de vaste ankers in de wijk voor informatie aan bewoners en positieve berichten over onze groeiende wijk. Het positieve visitekaartje voor deze wijk. Een wijk waar we als bewoners best trots op zijn. Zowel voor de nieuwe bewoners, maar ook voor de oude kern bewoners

Liefst Leidsche Rijn (LLR) is een spontaan, niet-commercieel platform, dat laat zien aan bewoner en bezoekers hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is. Het platform, gestart in voorjaar 2012, bestaat uit: een website, twitteraccount en facebookpagina. Het bestrijkt het hele stadsdeel Leidsche Rijn (incl Vleuten, de Meern, Haarzuilens).
Nog steeds is niet algemeen bekend wie er achter LLR zit en worden de activiteiten voor dit platform anoniem uitgevoerd. Dit is dus een van de leukste geheimen van Leidsche Rijn!!

Website
Op de website (www.LiefstLeidscheRijn.nl) worden steeds nieuwe, verrassende en wisselende pagina’s toegevoegd over onze mooie, groeiende en bruisende wijk. Er staan nu al meer dan 150 blogs op. Bewoners kunnen hier verschillende leuke, maar ook nuttige informatie over Leidsche Rijn terug vinden, over alles wat ze willen weten over hun directe woonomgeving.
Maar ook zijn mensen van buiten steeds weer verrast hoe compleet, afwisselend en anders Leidsche Rijn is, en wordt de vooroordelen meestal weggenomen.

Kaartjes
Vooral in de eerste jaren werden er regelmatig de liefste kaartjes verstuurd aan mensen en organisaties die Leidsche Rijn op welke manier dan ook verrijkten en kleur gaven. Om ze zo te danken voor hun inzet of initiatief.
Maar nu ook willen we omdat we jarig zijn, deze week iedereen in de gelegenheid stellen om GRATIS een kaartje mee te nemen om eens iemand in de wijk te bedanken voor zijn inzet voor Leidsche Rijn. Dat mag groot zijn, maar ook een lieve juf, buurvrouw of supercoach of wie dan ook zijn.

Gratis kaartjes-actie (7 t/m 14 februari 2019)
Afhalen: Bij Conceptstore BlendUT, in Winkelcentrum Terwijde, kun je een gratis kaartje meenemen en geven/sturen naar iemand die iets voor je betekent.
Winnen: stuur een mailtje (hallo@LiefstLeidscheRijn.nl), tweet of bericht op FB iets leuks aan ons en wij verloten aan 5 inzenders een setje met verschillende kaartjes.

Geef/stuur deze kaartjes ook eens met een lieve boodschap aan iemand die je kent. Van het schoolplein, uit de straat, op het sportveld, in de supermarkt, op het werk of waar dan ook.

Met vrolijke groet,

Liefst Leidsche Rijn

website | facebook | twitter
blog | info | uitladder | tips