Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

26 mei | Heb jij al een badeendje?

26 mei | Heb jij al een badeendje?

Mixed Lions Club Utrecht Novum organiseert zondag 26 mei een badeendjesrace voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in de Vikingrijn (ter hoogte van Anafora) in het Máximapark.

Om 13.00 uur zullen 3.000 eenden te water worden gelaten en naar de finishlijn drijven. De vrijwillige brandweer van Vleuten-De Meern zal aanwezig zijn om er voor te zorgen dat de eendjes in ieder geval de eindstreep halen.

Tot en met 26 mei 2019 verkoopt Mixed Lions Club Utrecht Novum loten voor dit goede doel. De badeendjes zijn genummerd en corresponderen met het nummer van het lot dat u hebt gekocht. Een lot voor een badeendje kost € 2,50 en 5 loten kosten € 10,-. Zij hopen zoveel mogelijk loten te verkopen o.a. via hun website, op braderieën en koningsdag, bij lokale ondernemers en activiteiten in onze regio. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede van het Prinses Máxima Centrum.

Voor de eendjes die als eerste de finish passeren, is een mooi prijzenpakket samengesteld waaronder een 49 inch LED TV.
De winnaars ontvangen hun prijs direct (indien aanwezig) of worden door gebeld / gemaild.

Loten zijn verkrijgbaar via leden van Mixed Lions Club Utrecht Novum en via badeendrace@gmail.com, of koop nu uw loten online door hier te klikken. (U ontvangt na betaling direct een e-mail met de lotnummers die u hebt gekocht.)