Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Halloween Kermis Leidsche Rijn 2017

Halloween Kermis Leidsche Rijn 2017

vrijdag 27 oktober t/m zondag 5 november – KERMIS –  Berlijnplein / Leidsche Rijn 

Dit jaar nog GROTER – SPECTACULAIRDER – 10 DAGEN LANG

Op zaterdag 28 okt & 4 nov een PRIKKELarm uurt van 12 – 13.30 uur.

 

Kermis
Diverse kermisattracties voor jong & oud met ook een paar echte adrenalineboosters. Durf jij en je vrienden erin? En natuurlijk begint de Kermis in Halloween sfeer en wordt het later aangepast aan een heuse Oktoberfest sfeer.

Attracties
Er is voor iedere leeftijd iets te beleven op de Kermis. Voor de durfals (12+) komen er onder andere de Booster en deze eenarmige mega hoge draaiende attractie brengt je op 40 meter hoogte, maar ook de WIP met zijn snel draaiende zitbank, de break-dance met draaiende armen en bakjes. Voor het hele gezin zijn er de Botsauto’s, de bungee trampoline, en natuurlijk diverse gokzaken. Aan de kleinste bezoekers is dit jaar ook goed gedacht met onder andere een kinderdraaimolen,  mini zweef, lucky duck. En nog steeds worden er nieuwe attracties voor deze kermis gecontracteerd dus hou de Facebookpagina in de gaten.

Openingstijden
De Kermis zal elke dag open zijn van 14.30 – 24 uur.
Zaterdag en zondag gaan ze echter al open om 13 uur en woensdag om 13.30 uur.
Tijdens het prikkelarme uur op zaterdag zal de kermis al open gaan 12 uur.

Happy Hour
Op vrijdag 28 oktober en 3 november zal het Happy Hour zijn op de kermis van 17.00 uur tot 19.00 uur.
Bijna alle attracties zullen dan goede aanbiedingen hebben. Dus kom dan allen.

Speciaal op Halloween – dinsdag 31 oktober
Op dinsdag 31 oktober kunnen kinderen zich vanaf 14.30 uur laten schminken. Verder word je tussen 20.00 uur tot 24.00 uur aangeraden voorzichtig te zijn en zorgvuldig om je heen te kijken op de Halloween Kermis. Er loopt een griezel rond die je graag laat schrikken. Ook zal er een selfie wedstrijd zijn die dag. Maak een foto op de Kermis en plaats hem op de Facebookpagina Kermis Berlijnplein 030. Woensdag kiezen we 3 winnaars die leuke prijzen hebben gewonnen

Oktoberfest kermis vanaf woensdag 1 november
Op woensdag 1 november veranderd de aankleding op de kermis en gaan we over naar de gezellige oktoberfest sfeer. Ook zal op zondag 5 november om 14.30 uur voor de kinderen de Paw Patrol aanwezig zijn.

Prikkelarm kermisuur zaterdag 28 oktober en 4 november
Voor het eerst in Utrecht/Leidsche Rijn zal er een uur een prikkelarme kermis zijn. Een prikkelarme kermis is bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Er zal geen rook te zien zijn, geen licht(flitsen) en de muziek is gedempt (minder dan 35 decibel). Van 12 – 13.30 uur op zaterdag 28 oktober en 4 november kunnen prikkelgevoelige mensen zo toch plezier beleven aan onze Halloweenkermis. Mensen die prikkelgevoelig zijn kunnen vanwege het harde geluid, de (felle) lichten en lichteffecten en de draaisnelheid van de attracties doorgaans niet op een normale kermis aanwezig zijn. Bij de prikkelarme kermis zijn al deze prikkels er niet of in sterk verminderde mate.

Foodkramen
Natuurlijk zijn er ook diverse gezellige food & snackkramen aanwezig, zoals dat hoort bij een echte kermis. Denk hierbij aan een oliebollen, suikerspinnen, patat, loempia’s en churros. En aan een lekker drankje is ook gedacht.

Locatie/ hoe er te komen
Natuurlijk is er genoeg plek om je fiets te parkeren. Auto’s kunnen ook goed parkeren op het ruime parkeerterrein boven en beneden bij Bioscoop CineMec. Weet wel dat er tegenwoordig betaald parkeren geldt. Ook ligt het Berlijnplein ligt op slechts een paar minuten lopen van treinstation Utrecht Leidsche Rijn Centrum en stoppen er vele bussen van uit Utrecht bij het Station of Bioscoop CineMec.

Facebook
Volg de Kermis Berlijnplein 030 op Facebook voor de laatste details en informatie.