Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

feb | Peuterochtend Kids-in €1

feb | Peuterochtend Kids-in €1

Speelparadijs Kids-in (in theWall) stunt met Peuterochtend voor slechts € 1 in februari.

Peuters kunnen in februari voor € 1 het avontuurlijke speelparadijs Kids-in ontdekken. Dit is € 4,75 korting ten opzichte van het reguliere tarief van € 5,75 voor de peuterochtenden.

Kids-in wil graag dat alle inwoners in Leidsche Rijn het gemak laten ontdekken van deze peuterochtenden. Om gebruik te maken van deze actie is er geen coupon nodig. Gasten kunnen zich met kinderen van één tot en met vier jaar op doordeweekse ochtenden voor 11:30 uur bij de kassa melden en krijgen automatisch het actiepeutertarief.

De actie is alleen geldig in februari. Schoolvakanties, weekenden en feestdagen zijn uitgesloten. Combinaties met andere aanbiedingen of acties zijn niet mogelijk.

Over het algemeen zijn de peuterochtenden een stuk rustiger dan de middagen na schooltijd en de weekenden. Er is een speciale peuterzone, maar ook kunnen ouders samen met de peuter(s) de grotere speeltoestellen ontdekken. Als de kinderen alleen het grote toestel in gaan, kunnen ouders zelf relaxen aan een van de tafels, op een strandschommel of onderuit zakken in een zitzak. In het pand is Wi-Fi beschikbaar voor begeleiders, waardoor werken vanuit Kids-in mogelijk is.

Play-in Kids-in is volledig gedecoreerd in een (onder)waterthema. Kids-in opende in voorjaar van 2018 en is onderdeel van Play-in, dat verder bestaat uit trampolinepark Jump-in en fun climbing met de naam Climb-in. Zowel de Jump-in als de Climb-in zijn zowel geschikt voor kinderen (vanaf vier jaar), als tieners en volwassenen.
Voor kleine kinderen zijn er speciale mini-jumptijden. Voor Climb-in is geen klimervaring nodig. Verjaardagsfeestjes en combinatietickets zijn mogelijk.

Op 7, 8, 13, 21 & 22 februari is de Jump-in al geopend vanaf 11:00 uur vanwege studiedagen van scholen in de buurt.

Play-in is gevestigd aan de Hertogswetering 173 vlak naast McDonalds. Parkeren is de eerste twee uur gratis (en in februari zelfs helemaal gratis). Kijk voor meer informatie op www.play-inutrecht.nl.