Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Durf Wintergames, 28 dec

Durf Wintergames, 28 dec

In de Kerstvakantie organiseert Project DURF een nieuw sportevenement speciaal voor jongeren bij Sportcentrum Oudenrijn! Tijdens dit evenement bieden zij verschillende sportactiviteiten aan.
Zaalvoetbal – Kickboksen – Urban/Hiphop dans – VRgamen – Nail-art

Het main-event is een ZAALVOETBALTOERNOOI waar je je individueel of in teams van 5 voor kan inschrijven. Wil je alleen met één vriend of vriendin meedoen? No problemo! Je kunt je zelfs individueel inschrijven.

Verder zijn er een aantal gave clinics waaronder KICKBOKSEN en URBAN/HIP-HOP DANS.
De kickboksclinic wordt gegeven door wereldkampioen ILIAS ENNAHACHI!

Hou je van gamen? Dan is er ook genoeg te doen voor jou! Je kunt namelijk VR-gamen en er is een chill area waar je lekker een potje fifa kan spelen!

Ben jij juist heel creatief? Laat de nagelstylist in je los tijdens de nail-art workshop!

Dat klinkt niet verkeerd he? Schrik niet, want dit verhaal wordt alleen nog maar mooier! Er komen namelijk een aantal special guests om de dag van wat entertainment te voorzien.

* Straatvoetballer NASSER EL JACKSON zal de dag openen met een show waarin jij de kans krijgt om de wereldkampioen groundmoves een panna te geven. Aan het einde van de dag wordt de fissa lit!

* Rapper KIPPIE, nu bekend als DJEZJA zal zijn hit ‘za3ma’ voor jullie spitten!

Dit wil je toch niet missen? Bestel je tickets via onze website! www.durf.info
Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar.
* Individuele tickets voor de gehele dag zonder deelname aan het zaalvoetbaltoernooi. Je kunt hiermee deelnemen aan de clinics en workshops.
* Individuele tickets voor de gehele dag inclusief deelname aan het zaalvoetbaltoernooi. Je kan met deze ticket ook deelnemen aan de clinics en workshops.
* Groepsticket inclusief deelname aan het zaalvoetbaltoernooi. Je schrijft je hierbij in met een team van vijf personen. Ook met deze ticket kan je deelnemen aan de clinics en workshops.

Durf is een nieuw project van en voor jongeren in Leidsche Rijn, Vleuten De Meern.