Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Doneer een Sinterklaastas voor € 7,50

Doneer een Sinterklaastas voor € 7,50

Doneer een Sinterklaastas en voor 7,50 bezorg je één gezin in Leidsche Rijn ook een heerlijk avondje.

Sinterklaas staat bijna voor de deur. Lootjes worden getrokken, schoentjes gezet en verlanglijstjes gemaakt. Er komen mooie herinneringen boven bij deze traditie. Echter voor de 150 gezinnen die momenteel afhankelijk zijn van de voedselbank is het een moeilijke tijd. Leg maar eens uit aan je kinderen dat Sinterklaas dit jaar het huisje voorbijrijdt. Dit mag niet gebeuren. Daarom vragen we u door middel van deze speciale Sinterklaas inzameling
een bedrag van € 7,50 te doneren. Dan zorgt de Voedselbank voor een gezellige tas met vijf-december-lekkers en voor ieder kind een klein en nuttig cadeau. Zodat iedereen ongeacht de situatie een heerlijk avondje met de familie kan beleven.

Doneren 
Rekeningnummer: IBAN NL33 RABO 0172 0406 98 t.n.v. ST. VriendenVoedselbankLR.

En natuurlijk kunt u ook voor Kerst doneren in geld of Natura. Neem voor het laatst bv ook eens contact op met de voedselbank over wat ze speciaal goed kunnen gebruiken en zamel eens  met jouw straat, werk, klas of sportteam producten in.

Met dank van de vrijwilligers van vrienden voedselbank Leidsche Rijn. Zij doen dit naast onze baan, vanuit ons eigen huis, zonder subsidies, uit betrokkenheid. Armoede is dichterbij dan je denkt.

Voedselbank Leidsche Rijn is er voor mensen die onder of rond het sociaal minimum leven en in financiële nood verkeren. Naar elke persoonlijke situatie wordt gekeken. Je komt in aanmerking voor hulp van de voedselbank als je als volwassene niet meer dan 200 euro per maand te besteden hebt. (Norm Voedselbank Rotterdam).

Doneert u vanuit een bedrijf of organisatie dan kunt u zichtbaar op hun homepage staan, als vriend van SVVLR. Stuur hen een mail.

Website