Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Disco Dance Classic avonden bij Azotod

Disco Dance Classic avonden bij Azotod

Het idee om een Disco Dance Classics te gaan organiseren is al in 2010 ontstaan tijdens Volkavee in het poppodium Azotod. Tijdens die avonden werd er rockmuziek gedraaid en werd er soms eventjes een disco-kwartiertje ingelast zodat de DJ’s nog meer uit ons dak konden gaan dan dat we tijdens Volkavee al deden.

Dit “kwartiertje” was eigenlijk altijd te kort en de bezoekers vroegen altijd om meer, zodat er zelfs een hele Discoavond werd georganiseerd. De voorbereidingen, het boeken van de gast-dj, het ontwerpen van de posters, de PR, het regelen van de discovloer, deco, aankleding en de catering van alle vrijwilligers die tijdens de avonden geweldig hielpen, regelde het allemaal zelf. Tijdens klusmiddagen werden er onder andere lichtpanelen gemaakt, er werden sponsoren gezocht voor leuke outfits voor de vrijwilligers/organisatoren. Het plakken van de posters op de daarvoor bestemde borden, leverde soms hilarische momenten op. Na een geslaagde eerste editie op 18 september 2010 met Corne Klijn volgde er meer en waren het Ferry Maat, Ben Liebrand, DJ Sven, Gerard Ekdom, Rob Stenders, Gijs Staverman en de band Soulmachine die op de avonden de voetjes van de vloer kregen.

In het begin werden de avonden 2x per jaar georganiseerd. Maar door het succes is de frequentie ondertussen opgeschroefd en is op 20 januari 2018 alweer de 25ste editie een feit. Speciaal voor deze 25ste editie zullen de huis-DJ MarsL en gast DJ van de eerste DDC, Corne Klijn samen weer zorgen voor de perfecte muziek uit de speakers. De dansvloer wordt weer uit het stof gehaald en… “The Revue Boney M“ zal zorgen dat het een onvergetelijk avondje dansen wordt.

De initiatiefnemers van de Disco Dance Classics zijn er trots tijdens deze 25ste keer, samen met heel veel trouwe vrijwilligers en gezellige wijkgenoten, er weer een lekker feestje van te maken.
Kom ook en vraag je vrienden, buren, collega’s of schoolplein-, sportclubouders ook eens mee.

Meer informatie over deze en andere avonden in Azotod vind je op hun website of Facebookpagina