Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

di 8 jan | In Between Café LR

di 8 jan | In Between Café LR

Elke tweede dinsdag van de maand is er een In Between Café Leidsche Rijn waar werk- en opdrachtzoekende elkaar ontmoeten, inspireren, informatie delen en workshops kunnen volgen.
En begin het nieuwe jaar goed met het vinden van een nieuwe baan tijdens de workshop door uitzendbureau Unique. Zij biedt het je via het In Between Café Leidsche Rijn een snelle ingang naar een nieuwe toekomst!

Je bent welkom op 8 januari in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten.
Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur.
Toegang gratis, bijdrage in de kosten is na afloop gewenst.

Workshop Uitzendbureau Unique
Twee medewerkers van Unique Utrecht komen vertellen hoe het uitzendbureau te werk gaat, hoe ze zich onderscheiden van andere uitzendbureaus, in welke sectoren ze actief zijn en wat op dit moment veelgevraagde functies zijn. In het tweede deel van de workshop nemen ze ons mee in het solliciteren via internet en social media.

“We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst”, aldus Unique.

In Between Café Leidsche Rijn

In Between Café Leidsche Rijn is zo’n 6 jaar geleden opgericht voor en door lokale werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.
Zou jij zelf ook eens een korte workshop / lezing oid willen organiseren? Neem dan gerust contact met het team op.

In Between Café Leidsche Rijn
Toegankelijk, Verbindend en Motiverend
E: leidscherijn@inbetweencafe.nl
W: www.inbetweencafe.nl