Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

12, 13, 14 & 19, 20, 21 dec | Kunst Kerst Kado Atelier Shop

12, 13, 14 & 19, 20, 21 dec | Kunst Kerst Kado Atelier Shop

Geef eens kunst met Kerst! De komende weken is het Atelier aan de Alendorperweg 10 in Vleuten (Máximapark) open. Er zal voor de kerst een speciale verkoopexpositie van plaatselijke kunstenaars ingericht zijn.

Het atelier wordt twee weken op de donderdag, vrijdag en zaterdag omgetoverd tot Kunst-Kerst-Kado-Ateliershop. Allerlei kunst, zoals kleine beeldjes van steen of keramiek, glaswerk, ingelijste tekeningen, schilderijen, kunstkaarten zal te zien en te koop zijn. De kunst kado’s zijn tegen een vriendelijke kleine prijs te koop. Het is leuk om een keer kunst weg te geven tijdens de Kerstdagen.

De werken zijn van 14 bevriende, plaatselijke kunstenaars uit Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, maar ook Harmelen (Ineke Smienk, glas) en Alphen aan den Rijn (Anke van der Kwaak, keramiek).
Ruimtelijk werk is er verder van: Ruth van Leeuwen en Gerda Glerum (keramiek) en Renata Nieuwenhuizen (steen). Cecile Rijnders en Irene de Kroon (kaarten, illustraties). Verder is er groter en kleiner schilderwerk van o.a. Marloes Wijtsma en andere schilders. Ook de boeken van Hans Peter Rietschoten, en dit alles opgesierd door handgemaakte kunst-kerststukken van Floja Malawi (tevens goed doel)

Donderdag, vrijdag en zaterdag, 12, 13, 14 december en donderdag, vrijdag, zaterdag 19, 20, 21 december is het Atelier geopend van 12 – 17 uur.
Adres: het Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten, in het Maximapark.