Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

21 & 22 dec | 3 korte Kerstvoorstellingen Mejoto’s

21 & 22 dec | 3 korte Kerstvoorstellingen Mejoto’s

De toneelgroep Mejoto’s speelt deze maand 3 leuke korte kerstvoorstellingen in Buurtcentrum De Schalm in De Meern.
Hieronder volgt een korte samenvatting van de 3 voorstellingen:

Mejoto’s 1: De Soepkeuken
Door: Ilse Wijnen en Daniëlle den Hartog

Op kerstavond opent Chef-kok Kokkie haar sterrenrestaurant voor speciaal publiek! Het restaurant wordt omgetoverd tot ‘de soepkeuken’ voor mensen die het niet zo breed hebben. Helaas gaat er iets mis met de reserveringen waardoor alles letterlijk en figuurlijk in de soep drijgt te lopen! Het wordt een avond vol met mooie verhalen, veel emoties en misschien zelfs… een hereniging? Een typische kerstavond dus!

Mejoto’s 2 De Bonte Papegaai en de Tjiff Tjaff
Door Jiska van der Meer en Paula Kegel

Het is Kerst 2019. Vier van origine Italiaanse weduwen besluiten dit samen te vieren in hun favoriete restaurant nadat ze op tragische wijze hun mannen hebben verloren in een mysterieuze liquidatie, precies 3 maanden geleden. Dit is toevallig de avond dat Food Critic en influencer Estelle het eten komt proeven en haar vriendin Nadine mee neemt. Nadine is dolgelukkig want hoopt een glimp op te vangen van Jean-Pierre, best verkozen ober van 2019. In de keuken is het rep en roer. De vaste serveerster heeft een ongeluk gehad en kan op deze drukke avond niet komen werken. Gelukkig was er nog een invalkracht beschikbaar. Ga zitten en geniet van deze bijzondere avond in restaurant de Bonte Papegaai.

Mejoto’s 3 – L’étoile
Door Suzanne Slaterus en Bram Hendriks

Mejoto’s 3 neemt u mee naar restaurant l’étoile. Dit restaurant ligt net buiten het bewoonde gebied in een klein dorpje. In dit chique restaurant worden hemelse gerechten klaargemaakt door een echte sterren kok. Vanavond is het kerstavond en is het restaurant volgeboekt.
Niks aan de hand voor de kok en haar bediening. Zij willen er een mooie avond van maken voor de gasten.
Het blijkt echter geen gewone kerstavond te zijn, maar een hele bijzondere.

Gegevens
Datum en tijd: zaterdag 21 december om 19.00 en zondag 22 december om 13:00 uur. Een half uur later beginnen de voorstellingen.
De kaarten kosten  € 5.
Het reserveringsnummer waar je de kaarten kunt bestellen is: 0620581271.