Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

zo 8 t/m zo 29 dec | Kerstbomendoolhof LRCentrum

zo 8 t/m zo 29 dec | Kerstbomendoolhof LRCentrum

Het allereerste Kerstbomen doolhof in Nederland zal in Leidsche Rijn Centrum te bezoeken zijn! Van 8 december zal er 3 weken deze wel hele bijzondere attractie op het Brusselplein te vinden zijn. Het doolhof is maar liefst 950 mtr2 groot en bestaat uit ruim 750 echte kerstbomen. Elke week zal er entertainment en live muziek zijn bij dit winterse doolhof.

Openingstijden
Het doolhof vind je op het Brusselplein en is 7 dagen in de week geopend van 12-17 uur.
(1e Kerstdag gesloten en 2e Kerstdag geopend, dat is nog eens een leuk uitje tijdens de Kerst!).

Gezellig en kerstraadsel
Het doolhof bezoeken is een echte beleving met heel veel kerstbomen, animatie acts, kerstmuziek en kleine lampjes! Naast het vinden van de uitgang hebben bezoekers van doolhof ook de mogelijkheid om een kerstraadsel op te lossen. De winnaar van dit raadsel gaat er vandoor met een gezinsticket naar Disneyland Parijs ter waarde van maar liefst € 1.000.

Entree
Via de LRC-App kun je een voucher laten verscheuren bij de kassa om zo gratis het doolhof te betreden. Je ontvangt dan ook direct een deelname-flyer voor het Kerstraadsel.

Leuke weetje over Het Kerstbomen Doolhof
Het doolhof wordt op maat gemaakt van echte in Nederland gekweekte kerstbomen. Een aantal bomen zijn geadopteerd door lokale bedrijven. Na adoptie wordt er voor ieder geplaatste boom een nieuw exemplaar teruggeplaatst in de natuur.

Wil je dit bezoek met andere dingen in Leidsche Rijn Centrum combineren? Lees dan eens over de vele andere plekken in Leidsche Rijn Centrum op de website Beleef Leidsche Rijn / Leidsche Rijn Centrum.