Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Dans Atelier 42, start nieuw seizoen danscursussen

Dans Atelier 42, start nieuw seizoen danscursussen

Dans Atelier 42 is al 6 jaar dé creatieve kweekvijver voor danstalent in Leidsche Rijn en omgeving!

Bij Dans Atelier 42 van choreograaf Minke Elisa Brands worden lessen gegeven in moderne dans en ballet voor kinderen, jongeren en volwassenen en ze blijven maar groeien. Met plezier in dans worden technieken aangeboden die de basis vormen voor creatieve dansers!

Dit nieuwe dansseizoen, vanaf 9 september, starten ze met weer meer lessen en mogelijkheden voor alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen.
Het nieuwe lesrooster is nu al te vinden op de website. De lessen worden gegeven in de eigen studio in het Zand en de CultuurCampus in Vleuterweide.

In de eerste week van 9 tot en met 14 september 2019 vindt zoals altijd de open lesweek plaats. U kunt dan, na aanmelding, gratis een proefles komen volgen. Bel 06-28703334 of mail info@dansatelier42.nl voor de proefles.

Gevestigd in Utrecht Leidsche Rijn vindt u onze studio voor moderne dans, ballet en choreografie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dans Atelier 42 maakt zich toonbaar in de wijk en stad en gaat graag de samenwerking aan met andere kunstenaars en kunstorganisaties. Met plezier in dans worden technieken aangeboden die de basis vormen voor creatieve dansers!

Aan het einde van het seizoen dansen vele van de cursisten mee in de voorstelling van de Zingende Beelden en om het jaar is er een grote eind voorstelling. In 2018 was dit Fluiterkind.

Locaties

Dans Atelier 42 (Bezoek- en postadres)
Atelier gebouw 1 | Emmy van Lokhorststraat 42 | 3544 HM Utrecht (Wijk het Zand)
Gratis parkeren voor de deur mogelijk. Download de routebeschrijving

Cultuur Campus Vleuterweide (dependence ma/di)
Burchpoort 5 | 3452 MD Vleuten
Parkeren kan bij het Amadeus Lyceum aan de achterzijde van de Cultuur Campus.

Meer weten? Kijk dan op de website www.dansatelier42.nl.

MariaStijger DansAtelier42 4281