Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

16 t/m 19 sept Proeflessen | Dans Atelier 42, nieuw seizoen danscursussen

16 t/m 19 sept Proeflessen | Dans Atelier 42, nieuw seizoen danscursussen

Dans Atelier 42 is al 7 jaar dé creatieve kweekvijver voor danstalent in Leidsche Rijn en omgeving!

Bij Dans Atelier 42 van choreograaf Minke Elisa Brands worden lessen gegeven in moderne dans en ballet voor kinderen, jongeren en volwassenen en ze blijven maar groeien. Met plezier in dans worden technieken aangeboden die de basis vormen voor creatieve dansers!

Dit nieuwe dansseizoen, vanaf maandag 16 september, starten ze met weer meer lessen en mogelijkheden voor alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen.
Het nieuwe lesrooster is nu al te vinden op de website. De lessen worden gegeven in de eigen studio in het Zand en de CultuurCampus in Vleuterweide.

In de eerste week van 16 t/m 19 september 2019 vindt zoals altijd de open lesweek plaats. U kunt dan, na aanmelding, gratis een proefles komen volgen. Bel 06-28703334 of mail info@dansatelier42.nl voor de proefles.

Gevestigd in Utrecht Leidsche Rijn vindt u hun studio voor moderne dans, ballet en choreografie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dans Atelier 42 maakt zich toonbaar in de wijk en stad en gaat graag de samenwerking aan met andere kunstenaars en kunstorganisaties. Met plezier in dans worden technieken aangeboden die de basis vormen voor creatieve dansers!

Aan het einde van het seizoen dansen vele van de cursisten mee in de voorstelling van de Zingende Beelden. Om het jaar is er ook een grote eind voorstelling waarin alle cursisten meedansen in de grote familie dansvoorstelling waar ze nu al een verhaal voor aan het schrijven zijn. In 2018 was dit Fluiterkind. “Nu wordt het iets met Alice, Lies of Lisa in verwonderingsland? Of een andere opera? O, kan dat niet? Nu ja, we verklappen toch niets!”

Locaties

Dans Atelier 42 (Bezoek- en postadres)
Atelier gebouw 1 | Emmy van Lokhorststraat 42 | 3544 HM Utrecht (Wijk het Zand)
Gratis parkeren voor de deur mogelijk. Download de routebeschrijving

Cultuur Campus Vleuterweide (dependence ma/di en nu ook do!)
Burchpoort 5 | 3452 MD Vleuten
Parkeren kan bij het Amadeus Lyceum aan de achterzijde van de Cultuur Campus.

Meer weten? Kijk dan op de website www.dansatelier42.nl.

Foto de sprong; fotograaf Laura Wijnbelt

Foto kikker en sprinkhaanknuffel; fotograaf Hilde Werner

Foto in de studio van Vleuterweide; fotograaf Hilde Werner