Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

4 t/m 12 aug | Europa’s langste stormbaan

4 t/m 12 aug | Europa’s langste stormbaan

The Wall Utrecht tilt het succesvol Beat the Wall naar extremer niveau dit jaar.
Langer, zwaarder en heftiger: na de uitverkochte editie van 2017 keert Beat the Wall deze zomer terug in The Wall. Dit keer is de stormbaan maar liefst twintig meter langer, meer dan vierhonderd meter in totaal.

Van 4 tot en met 12 augustus staat op het dak van het rode koop- en belevingscentrum aan de A2 een van de langste opblaasbare stormbanen van Europa. Met nóg meer hindernissen dan afgelopen jaar verleidt de stormbaan bezoekers dit jaar tot het uiterste te gaan. Ook telt het opblaasbare survivalparcours meer en moeilijkere hindernissen en dus is de moeilijkheidsgraad verhoogd. Beat the Wall is nu dé plek voor iedereen die zichzelf deze zomer wil uitdagen en wil zien wat hij fysiek in zijn mars heeft. Je kunt Beat the Wall zien als een Mud Masters zonder modder.

Deelnemers moeten allerhande hindernissen trotseren, variërend van een klimhelling en een doolhof, tot lange glijbanen en een groot valkussen. Voor de stormbaanlopers met iets minder kracht is het mogelijk een onoverkomelijke hindernis over te slaan en verder te gaan naar de volgende.
Je doet ongeveer 15 minuten over het hele parcours als je een beetje uithoudingsvermogen hebt.

Vermaak voor de kleintjes
Kinderen onder de minimumlengte van 1.40m (en daar zijn ze wegens veiligheidsredenen heel streng in) kunnen zich vermaken in Play-in, het nieuwe 5800 vierkante meter grote speelcentrum voor de hele familie dat eerder dit jaar zijn deuren opende in The Wall. Daar vind je de Kids-in, Jump-in en Climb-in.

Ook ontspanning
Voor wie zich niet als dare devil op de baan wil wagen of na jouw eigen inspanning, is er voldoende vertier. Zo komt naast de stormbaan een foodplein waar diverse foodtrucks zorgen voor verfrissende drankjes en culinaire hapjes. Om echt te ontspannen kan worden uitgerust in de relax area met hangmatten.
Ook hebben veel winkeliers leuke acties en aanbiedingen tijdens het evenement.

Openingstijden & tickets
Beat the Wall is van 4 tot en met 12 augustus dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.
De tickets voor 1x het parcours afleggen kost € 6,50. Dit jaar zijn er geen meerrittenkaarten en groepstickets.
Bestel je tickets online en tijdig, want aan de deur zijn maar weinig tickets beschikbaar ivm de tijdslots van een uur en zo voorkom je teleurstelling.
Volg ook de sociale media Beat The Wall voor de laatste informatie en speciale dagacties. Website Beat the Wall | Facebook the Wall

De locatie is dit jaar aan de andere zijde van het Parkeerdek, dus boven de Play-in en MC Donalds.