Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Back to school – Rijntje weken in LRCentrum

Back to school – Rijntje weken in LRCentrum

Back to School – Rijntje winweken van 24 augustus tot 8 september in Leidsche Rijn Centrum.

Als je via de LRC App incheckt bij één van de deelnemende winkels, doe je automatisch mee met deze winweken en maak je kans op geweldige prijzen!
De hoofdprijs is een mooie fiets t.w.v. € 250 ! Ook maak je kans op een outfit t.w.v. € 100 , een boekenpakket t.w.v. € 50 of een schoolrugzak t.w.v. € 30.

Op zaterdag 24 augustus wordt er afgetrapt. En ze hebben een speciale gast deze dag… RIJNTJE! Rijntje (het Nijlpaard in het winkelcentrum) is bijna jarig en wordt 1 jaar. Dat laten ze niet zomaar voorbij gaan. Rijntje is gegroeid en daarom is het ook tijd voor een nieuwe Rijntje knuffel! Deze kun je ook winnen als je deelneemt aan de winactie. De knuffel kan ook ‘gekocht’ worden. De Rijntje knuffel is te koop voor 75 App-punten. Let op: Op=op! Dus spaar snel punten in de LRC-App zodat je deze mooie knuffel kunt bemachtigen (via het verscheuren van de voucher in de App).

Indien je gewonnen hebt, ontvang je via de App een pushbericht waarin staat wat je gewonnen hebt. De prijzen worden op 8 september uitgereikt in Leidsche Rijn Centrum. Houd de App dus goed in de gaten om te zien of jij een prijs hebt gewonnen en waar deze opgehaald kan worden. Kom dus snel shoppen in Leidsche Rijn Centrum en maak vanaf 24 augustus kans op prachtige prijzen!