Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Adverteren in Leidsche Rijn

Adverteren in Leidsche Rijn

Adverteren in Leidsche Rijn inclusief Vleuten, De Meern

Graag willen wij eens aangeven dat adverteren op papier, website, social media, internet in uw eigen buurt, wijk of stadsdeel heel eenvoudig en betaalbaar kan via oa UITladder Leidsche Rijn – dé UITladder van groot Leidsche Rijn.  Er zijn interessante mogelijkheden voor als u zich met uw bedrijf of organisatie richt op de lokale markt en de mensen in de buurt.

De papieren UITladder wordt goed gelezen, bewaard en gewaardeerd. Maar ook volgen duizenden inwoners uit Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern de UITladder Leidsche Rijn op Twitter en Facebook. En de UITladder die zij bij houden op de website www.UITladder-Leidsche-Rijn.nl wordt ook dagelijks druk bezocht.

Voor u een prachtige kans om dmv een interessante advertentie/publiciteitsmix met vele mogelijkheden de bewoners uit dit stadsdeel te bereiken, uw evenement of organisatie te laten zien of uw website beter vindbaar of evenement bekender te maken. Er zijn zelfs mogelijkheden om de advertentie voor u op te maken.

Een aantal van de mogelijkheden zijn:
Adverteren in de papieren UITladder van prominent op de voorpagina, op de achterpagina tot naast uw doelgroep op een binnenpagina.
Opname van uw evenement, bijeenkomst, festival, workshop of cursus enz. in de UITladder incl. complete publiciteitspakket.
Sociale Media ondersteuning en/of boosten:  mogelijkheden oa via Twitter en Facebook.
Delen van handige lokale informatie en netwerken.

Ook nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? De UITladder neemt graag contact met u op en/of stuurt meer informatie over alle advertentie mogelijkheden, bereik en voorbeelden vindt u ook in onze digitale brochure die wij u op aanvraag kunnen toesturen.

Neem vrijblijvend contact op: per mail:  UITladderLeidscheRijn@gmail.com

Waar vind je de UITladder allemaal?
Uiteraard op de beste flyer locaties in onze wijken en online en op sociale media.