Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

za 8 jun | Utrecht tekent – Hof van Bern

za 8 jun | Utrecht tekent – Hof van Bern

ZIMIHC is dit jaar 30 jaar oud en viert dit! Daarom tovert ze samen met het Huis van Betekenis op zaterdag 8 juni 2019 het Hof van Bern om tot een eigentijds Montmartre waarin de tekenkunst centraal staat. Er wordt op heel veel verschillende manieren getekend: traditioneel met potlood en papier, maar ook stoepkrijttekenen voor kinderen, tekenen op glas voor jongeren, werken met acryl en nog veel meer.

Op dit intieme plein, midden in het hart van het winkelgebied Leidsche Rijn Centrum, gaan kunstenaars samen aan het werk. Je kunt workshops volgen en ter plekke tekenaars aan het werk zien en er is getekend werk te koop bij de boekenkar. Zowel op het Hof van Bern, als elders in het winkelcentrum kom je tekenaars tegen: in de supermarkt bij de groenteafdeling, in een schoenenzaak en in een koffiezaak.

Tijd 10 – 17 uur en gratis toegang.

ZIMIHC werkt in dit evenement samen met Huis van Betekenis, de HKU, De Inktpot, Erwin Blok, de Urban Sketchers, Jeugdfonds Cultuur en Leidsche Rijn Centrum.
Utrecht Tekent is onderdeel van ZIMIHC’s jubileum: ZIMIHC is dit jaar 30 jaar oud! En dat vieren ze graag met jou. De hele maand juni staat in het teken van hun jubileum. Elk weekend in juni organiseren ze feestelijke evenementen verspreid over de stad Utrecht. Ze trakteren op optredens, blaasmuziek, een streetfood- en kunstfestival, workshops, theater en nog veel meer.