Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

za 29 sept Fashion, Fun & Food in LRCentrum

za 29 sept Fashion, Fun & Food in LRCentrum

Op zaterdag 29 september staat Leidsche Rijn Centrum volledig in het teken van het Fashion & Fun Festival. Vanaf 12 uur zijn er activiteiten verspreid over het stadscentrum met voor ieder wat. Van een bezoek van Instagram-legend Moderosa tot fingerfood van de horeca-ondernemers en een kinderplek waar je op de foto kunt met grote knuffelpop Dribbel.

Reuzenrad met modeshow
Op het Brusselplein staat een reuzenrad waar met punten uit de LRC-app een ritje kan worden gemaakt. Vanuit het reuzenrad wordt ook meerdere keren op de dag een modeshow gepresenteerd.

Meet & Greet met Moderosa
Vlogger Roos-Anne van Dorsten, beter bekend als Moderosa, is in Leidsche Rijn Centrum voor een meet & greet. Deze socialmedia-ster met meer dan 220.000 volgers op Instagram en bijna 13.000 abonnees op haar Youtube-kanaal ModerosaTV laat haar mode-styling zien voor het nieuwe seizoen. Haar bezoekers maken kans op stylingadvies.

Knuffeltijd op de Wenenpromenade
Wie kinderen meeneemt naar het Fashion & Fun Festival moet zeker langs de Wenenpromenade. Hier is een ballonartiest, de mogelijkheid tot schminken en kun je op de foto met Dribbel, een grote knuffelpop. Voor MijnLRC-punten ligt een miniatuur pluchen LRC-knuffeldier klaar. In aanloop naar 29 september loopt er een actie om onze eigen LRC knuffel een naam te geven.

Overige activiteiten
Op het Hof van Bern staat een 3D Photobooth. Ook bieden de horecaondemers van Leidsche Rijn Centrum de bezoekers van het centum gedurende de dag fingerfoods aan. Het complete festivalprogramma en het laatste nieuws vind je op: https://leidscherijncentrum.nl