Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

28 dec | Wintergames (14 t/m 21 jr)

28 dec | Wintergames (14 t/m 21 jr)

Op 28 december organiseert project DURF! de tweede editie van de wintergames.  Dit na een succesvolle eerste editie een jaar geleden waar ruim 80 jongeren aanwezig waren en ruim 13 teams. Tijdens deze editie in de kerstvakantie zal het voetbaltoernooi weer van start gaan in Sportcentrum Oudenrijn. Naast het zaalvoetballen wordt er een freestyle voetbal cursus gegeven door Jasmijn en zal Jahmal van Dams een kickboks clinic verzorgen. Genoeg te doen dus!

Dit jaar staat de Wintergames speciaal in het thema van de voedselbank. De jongeren kunnen gratis meedoen aan het evenement in ruil voor wat meegenomen eten voor de voedselbank. Teams en individuele spelers kunnen zich inschrijven via durf.info of via het instagram account van durf_games. Het doel van het evenement is om de jongeren uit de buurten te verbinden en daarnaast gezamenlijk wat te beteken voor de voedselbank.

Project DURF werkt in samenwerking met Sportcentrum Oudenrijn, stichting JOU, Decathlon, de Voedselbank, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht.  Ze zet zich in voor het vergroten van de jongerenparticipatie in de wijk door evenementen te organiseren voor en door jongeren. Als je nog niet bekend bent met het project kun je in de bijlage ‘project DURF!’ of via de sociale media meer informatie vinden.

Het evenement is van 11:30 tot 18.00 uur in sportcentrum Oudenrijn en is voor jongeren vanaf 14 t/m 21 jaar.

Social media Wintergames:
Instagram: durf_games
Website: durf.info

Wintergames 2019 Durf