Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

26 okt Halloween Shopping Night, LRCentrum

26 okt Halloween Shopping Night, LRCentrum

Op vrijdag 26 oktober zal het Leidsche Rijn Centrum in het teken staan van Halloween en er de eerste koopavond plaats vinden. Skeletten, spinnen, heksen, bloed en vleermuizen worden verstopt op elk donker hoekje. 

Griezelspeurtocht voor kinderen

Met de app kan je een speurtochtkaart ophalen, waarmee je verspreidt door het centrum schatten kunt opspeuren.
Bij Lotus aan de Parijsboulevard word je geschminkt, bij Jumbo krijg je poffertjes en zo zijn er nog veel meer winkels die een speciale Halloween traktatie hebben. 

Prijzen winnen

Als je meedoet aan het spel ‘bot vangen’ of ‘rotary ducks’ dan kun je mooie prijzen winnen! Na afloop van jouw ronde mag je een secret waardebon kiezen. De prijzen… die verklappen ze nog even niet! Wel kunnen we alvast verklappen dat de prijzen voor jong en oud zijn. 

Griezelknutseltent

Voor de kleine heksen is er een griezelige tent waar onder begeleiding geknutseld en gekliederd mag worden. Je kan deze tent vinden op het Hof van Bern bij de H&M. 

Spookachtig snelle sneltekenaar

Toe aan een nieuwe portretfoto? Dan ben je bij de sneltekenaar aan het juiste adres, hij zet jou op een spookachtig snelle manier op papier. 

Shoppen

Shoptherapie nodig om zo van de schrik te bekomen? De winkels zijn open tot 21 uur, dus ook nog alle tijd om op je gemak die ene broek te scoren of een mooie armband om je outfit compleet te maken. 

Vouchers in de app

Aan alle activiteiten kun je gratis deelnemen bij activatie van de vouchers in de app MijnLRC. Vanaf woensdag 23 oktober zullen de vouchers in de app zichtbaar zijn. Zorg dat je voldoende punten hebt gespaard (lees hier hoe dat werkt) zodat je op vrijdag overal aan kan deelnemen.