Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

Weer verkrijgbaar – dé 25e UITladder LR

Weer verkrijgbaar – dé 25e UITladder LR

Nu verkrijgbaar: de 23e editie van dé UITladder Leidsche Rijn – dé UITagenda van groot Leidsche Rijn
November 2018 t/m januari 2019

Wel 165 veelzijdige activiteiten, waarvan 130 nieuw en 65 gratis!
Nu nooit meer zeggen dat er niets te beleven valt, want wat gebeurt er hier namelijk veel!

Met trots vertellen we jullie over alweer de 23e boordevolle editie!!! Veel plezier in, uit en om Leidsche Rijn de komend maanden.

UITladder Leidsche Rijn is dé gratis 2-maandelijkse UITagenda met een zeer veelzijdige overzicht vol evenementen, activiteiten, bijenkomsten op gebied van cultuur, sport, natuur, jongeren, kinderen, ouderen. Voor binnen & buiten en natuurlijk in stadsdeel Leidsche Rijn (incl Vleuten de Meern). Deze drieentwintigste editie (november ’18 t/m januari ‘19) staat weer boordevol leuks en inspiratie voor de komende maanden. Met oplage van 15.000 stuks, die in de eerste 10 dagen geflyerd, deels Huis aan Huis verspreid en met kinderen via enkele scholen en kinderopvang mee gegeven worden, maar ook op circa 60 plekken in de wijk liggen en gratis meegenomen kunnen worden, kan niemand deze editie mislopen.

De UITladder Leidsche Rijn met zijn herkenbare lange smalle formaat, heeft als doel om op een laagdrempelige manier bewoners te informeren over al het leuks en diverse wat hier plaats vindt, bewoners de wijk te laten ontdekken, elkaar hier te ontmoeten en organisatoren een plek te geven om hun activiteiten kenbaar te maken.
Bij elkaar geeft dit een nog leuker, veelzijdiger, actiever en bruisender stadsdeel Leidsche Rijn.

Onze UITladder staat ook digitaal op www.LiefstLeidscheRijn.nl/UITladderLeidscheRijn en daar kun je ook altijd alles online terugvinden en de allerlaatst binnengekomen activiteiten lezen.
Wist je trouwens dat we ook op Facebook (UITladder Leidsche Rijn) en op twitter (@UITladderLR) lekker actief zijn? Volg ons en lees daar regelmatige veelzijdige lokale wijk UITtips?

Verder beginnen we binnenkort gewoon weer met de volgende editie (voor feb&mrt), de Voorjaars-editie, waarvoor de deadline ligt op 15 januari as.
Mocht je willen dat jouw activiteit/evenement vermeld wordt, mail het ons.
Tevens zijn er ook diverse mogelijkheden om te adverteren of jouw activiteit te promoten.