Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

zo 1 sept | Berliner Garten & vintagemarkt

zo 1 sept | Berliner Garten & vintagemarkt

Berliner Garten – Het beste van Berlijn in Leidsche Rijn op zondag 1 september.

Rondstruinen op de lokale vintagemarkt Le Bazarre op zoek naar dat ene item, wandelen in het ruime stadspark en dan nog even nagenieten in de Biergarten. RAUM, de nieuwe Utrechtse hotspot in Leidsche Rijn, brengt op deze dag het Berlijnse leven naar je toe. Met onder andere een vintage markt, biergarten, vliegercontest en een silent rave.

In Berlijn voel je het sociale, de openheid, het samen-zijn en de creativiteit. Het is voor RAUM een van de voorbeelden van een succesvol publiek stadsleven. Met Berliner Garten bepalen bezoekers wat we van dit stadsleven in Utrecht willen terugzien.

Berliner Garten
Berliner Garten zal een terugkerend open air festival zijn dat experimenteert met ‘het beste van Berlijn’. Ieder kwartaal tovert RAUM het terrein om tot proeftuin. Vast gegeven is de bekende Utrechtse (floh)markt Le Bazarre. Daar vind je tijdens de Berliner Garten kramen met vintage, design en streekproducten. Natuurlijk zal ook de klassieke biergarten niet ontbreken, met halve literflessen Weizenbier, comfortfood en lange bierbanken om aan te zitten. En we hebben deze editie nog meer voor je in petto, waaronder een vliegercontest zoals je die op Tempelhofer Feld ziet, tot de silent rave sensatie uit de Berlijnse Urban Spree.

Samen met bewoners
Tijdens de eerste editie Berliner Garten, kunnen bewoners van Leidsche Rijn de inhoud van de volgende edities mee bepalen. In volgende edities zoeken we ook de verdieping op: wat willen bezoekers hier in Utrecht terug zien van het Berlijnse stadsleven? Hoe ontstaat zoiets en wie speelt daarin de hoofdrol?

RAUM nodigt je uit om mee te dromen, onderzoeken, beleven en genieten tussen 12 – 22 uur.
GRATIS toegang.
Ook .. sepy

Website