Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

do 21 nov | Mijn Drukte

do 21 nov | Mijn Drukte

Informatie- en inspiratieavond door Mijn Drukte. Ben of ken jij iemand die hinder ondervindt van prikkels en drukte in zijn/haar dagelijks functioneren? Zoals bijvoorbeeld: Moeite met leren, faalangst, drukte in het hoofd of (mede daardoor) zeer moeilijk in slaap kunnen vallen.

Kom dan ook naar het Raadhuis op 21 november.
Daar stelt Jasmijn van Mijn Drukte zichzelf graag aan je voor en vertelt ze waarom zij de praktijk “Mijn Drukte” is gestart.
Daarnaast vertelt ze wat ze voor deze kinderen, tieners en jeugd kan betekenen op school en in de thuissituatie.

Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Gratis, Meld je wel even aan als je erbij wil zijn
Adres: Pastoor Ohllaan 39, Raadhuis Vleuten, Vleuten
Meer info: www.mijndrukte.nl