Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

za 16 & zo 17 nov | Atelierweekend

za 16 & zo 17 nov | Atelierweekend

Dit jaar doen ook verschillende kunstenaars uit Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern mee aan het Landelijk Atelierweekend. Honderden ateliers in heel Nederland gaan tijdens de Nationale Kunstweek op 16 en 17 november open voor nieuwsgierige bezoekers.

Honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Ook in ons stadsdeel.

In Vleuten in het Maximapark op de Alendorperweg 10a, is het werk te zien van Martha Goedings, Cecile Reijnders en Marloes Wijtsma.
Op de Utrechtseweg 10 is het werk van diverse kunstenaars van Creatieve Werkplaats Vleuten te zien
In De Meern is Boog Kunst en Coaching open. Zonzijde 46. ook is Atelier Ineke Out geopend. U vindt deze op Houtsnijderslaan 21 in De Meern.

Nationale atelierweekend
Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Tijdens dit weekend zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.

Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Dit evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

Wilt u meer informatie, kijk dan op www.landelijkatelierweekend.nl en www.kunstweek.nl,