Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

zo 13 okt | Kinderboekenweekfeest

zo 13 okt | Kinderboekenweekfeest

Het Kinderboekenweekfeest is een grote party in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum als afsluiter van de Kinderboekenweek 2019. Kom jij ook?

Je komt binnen over de rode loper en gaat op de foto. Dus trek je mooiste reisoutfit aan! Daarna speel, denk en zing je mee in de avontuurlijke, grappige en interactieve voorstelling ‘Altijd onderweg’ van Ziezus. Na afloop is het lekker swingen in de disco tussen de boekenkasten.

Tijd 10:30 tot 12:00 uur.
Kosten: € 6,50 (voor kinderen en ouders) lid/ €8 (voor kinderen en ouders) niet lid.  Graag reserveren (directe link)

Over de voorstelling ‘Altijd onderweg’
Dit is een eigenzinnig theater met voertuigen, maffe personages, liedjes en een geheim. Nina logeert graag bij oma Selma, want zij vertelt de beste verhalen over vroeger. Vandaag ligt er een fotoalbum klaar dat Nina nooit eerder zag. Glimmend en bruin mét een slotje erop. Op de foto’s met een ribbelrandje ziet ze oma in een helikopter, op een motor, trekker en zelfs bungelend onder een parachute. Ze herkent haar oma soms niet eens. Wat deed oma daar, en waarom heeft Nina dit album eigenlijk nooit eerder gezien? Dan deelt oma Selma haar geheim …

Swingen in de disco
Wat is jouw favoriete nummer voor de disco? Oefen hier vast het officiële Kinderboekenweeklied van Kinderen voor Kinderen: Reis mee.

Andere activiteiten in de Kinderboekenweek?
Lees op de website van de bibliotheek Utrecht alle activiteiten, ook in de andere vestigingen.

Kinderboekenweek 2019