Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

13 nov In Between Café Leidsche Rijn

13 nov In Between Café Leidsche Rijn

Maandelijks op de 2e dinsdag van de maand vindt het In Between Café Leidsche Rijn plaats met steeds wisselende onderwerpen, workshops en/of sprekers.
Voor iedereen die werk en/of opdrachten zoekt en gelijkgestemden wil ontmoeten en/of wil netwerken. Voor, door en met de wijk.

Thema 13 november 2018: Krijg inspiratie door ervaringen van oud-IBC-ers

Raak ook geïnspireerd door de ervaringen van oud-In Betweeners die een baan hebben gevonden. De bijeenkomst van het In Between Café staat in het teken van netwerken én het ontdekken hoe die baan in bereik kan komen. Tijdens de workshop delen Alwin en Barbara hun ervaringen en via opdrachten inspireren zij ons om de weg in te slaan naar die felbegeerde baan of opdracht.
Je bent welkom op 13 november in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur.
Jouw bijdrage bepaal je achteraf. Wat was het jou waard.

Workshop Inspiratie door en voor… Doen!

Alwin en Barbara hebben een baan gevonden en doen weer volop mee in de economie. Barbara heeft ruim 30 jaar gewerkt en werd bij een reorganisatie boventallig. “Ik ben ik door een heel proces gegaan: van “de wereld ligt aan mijn voeten” tot “niemand wil me meer” tot “ik ga gewoon door. Bij het In Between Café heb ik veel geleerd en vooral ook interessante mensen ontmoet. Dat gaf weer nieuwe energie om positief de zoektocht naar werk voort te zetten”.

Alwin vertelt over zijn ervaringen in zijn zoekproces en wat In Between Café daarin heeft betekend. Hij heeft voor zich zelf de zaken rondom solliciteren en sollicitatiegesprekken inzichtelijk gemaakt wat uiteindelijk geleid heeft tot een nieuwe baan. Tot slot: Hij is nu bedrijfsleider en zoekt nog personeel!

In Between Café Leidsche Rijn | Toegankelijk, Verbindend en Motiverend

E: leidscherijn@inbetweencafe.nl
W: www.inbetweencafe.nl