Pages Navigation Menu

Ontdek hoe verrassend veelzijdig en bruisend Leidsche Rijn is

13 mrt | Lasergamen voor HB tieners!

13 mrt | Lasergamen voor HB tieners!

De 11-jarige Leidsche Rijner Krijn heeft zijn eigen bedrijf in lasergame verhuur gestart. Sinds 1 januari 2019 runt de 11-jarige Krijn Groenewegen een eigen bedrijfje in lasergameverhuur in Leidsche Rijn. Het is een samenwerking met zijn achterneef, de 13-jarige Rens Zuiderwijk uit Monster, die 4 jaar geleden Lasergame Verhuur Westland opzette.

De juf van Krijn (van groep 8, De Achtbaan) vertelde dat directeuren graag iemand een baan geven als hij of zij als kind een eigen bedrijf is gestart. Omdat je daar heel veel van leert. Dus toen ging hij denken wat hij dan zelf zou willen gaan doen. “Mijn neef Rens heeft al een paar jaar een eigen lasergame bedrijfje in Westland. Ik heb zelf een paar keer zijn laserguns gehuurd voor mijn feestje, en ik vond dat superleuk! Toen heb ik gevraagd of ik dat ook kon gaan doen, dat laserguns verhuren, maar dan in Utrecht. Rens vond dat een goed idee”.

Om tot deze stap te komen, gingen de jongens samen in gesprek met hun beide ouders. Nadat alles tot in de puntjes was uitgezocht, heeft Krijn nu alles in huis om kinderen en jongeren in Leidsche Rijn en Utrecht te voorzien van laserguns. Deze kunnen gehuurd worden voor bijvoorbeeld stoere kinderfeestjes, bedrijfs- en klassenfeesten of school- en sportkampen.

Krijn hoopt in Utrecht net zo’n succesvol bedrijf op te bouwen als dat van zijn grote neef in het westen van het land. Al gaat school en huiswerk natuurlijk voor. Ook als hij volgend schooljaar naar de middelbare school gaat.

Verhuur
Dus voor Laserpistolen voor stoere feestjes kun je bij Krijn terecht. Vanuit de vestiging in Leidsche Rijn verhuren ze laserpistolen voor kinderfeestjes en andere actieve evenementen. Een hele middag spel, actie & plezier! Voor €5,50 per pistool (inclusief doelwitten) heb je een topfeest en doen we er leuke speltips bij. Ook bieden ze verschillende coole pakketten aan, met stoere legerkleding bijvoorbeeld! Website: lasergameverhuur-utrecht.nl

13 maart | Lasergame middag
Maar ook organiseert Krijn af en toe speciale lasergame middagen, zoals as woensdag 13 maart, speciaal voor hoogbegaafde kinderen. Dit omdat het vanaf 9 maart de Week van de Hoogbegaafdheid is, wilde Krijn een speciale middag voor HB kinderen organiseren. Ze gaan lasergamen in het Prinses Amaliapark in Parkwijk/ Leidsche Rijn en spelen van 16-17uur. Er zijn verschillende spelstrategieën en ze spelen steeds in kleine groepjes. Deelname kost  € 2.
Je kunt je opgeven via krijn@lasergameverhuur-utrecht.nl of via de facebookpagina van Lasergame Verhuur Utrecht.

Krijn is bij de Kamer van Koophandel  ingeschreven als Leidsche Krijn & Co en is hij officieel ondernemer. Misschien wel de jongste ondernemer van Leidsche Rijn?